kuidas saada tänapäeva laps kala sööma - soeta värsket mereangerja fileed, prae õrnalt läbi ja hauta hõrgult ürtidega maitsestatud koorekastmes, serveerides lisa peotäis valgeid trühveid ning supilusikaga musta lõhemarja ... ja et talumatult vastikut kalameitset peita, kalla lõpuks kogu toit ketšupiga üle ))
kui ei söö,tuleb lihtsalt taldrik eest ära vötta ja laps laua tagant ära saata,las nälgib kui tahab.minu vanemad tegid nii ja jöudis see nende öpetus mulle löpuks ka kohale.siiamaani ei pirtsuta toiduga.
Toidud tehakse valmis ja isa, ema, vanaema, külas olevad inimesed ja lapsed istuvad söögilauda. Tõstetakse toit ette ja hakatakse sööma. Täiskasvanud inimesed vestlevad omavahel, mitte mingisugust eritähelepanu laste söömisele ei pöörata. Mind alati pahandavad artiklid teemal kuidas panna lapsed üht või teist asja sööma.
Minu 7 aastane lapselaps on suhteliselt vilets sööja ja valib väga hoolega ,mida suhu pistab,aga kala maitseb väga. Nii praetult,ahjus tehtud kui ka suitsukala.Koduse kasvatuse süüks ei saa alati kõike panna,kuna ema ja isa söövad kõike ja iialgi ei sööda seal peres poe valmistoite.10 points vanematele,kes teevad kodus kõik söögid ise.Nii on maitsvam ja odavam.
Tundub, et need, kes selliseid artikleid kirjutavad, kuidas kedagi midagi tegema õpetada, ei ole ise pidanud sellega tegelema, et kedagi midagi tegema õpetada.
Sugutungi sibul nüüd küll ei tekita, küll hakkab kusekanal sügelema ja sellest võib tekkida tahtmatu erektsioon, ehk meditsiiniliselt: Eesti taimeravis ei peeta sibulat nõrgenenud sugutungi (hypaphrodisia) korral otseselt ravimiks, kui seda aga päeval süüa siis fütontsiidide toimel ärritub kusekanal ja suguti jäigastub öösel. Vot nii, tarkpea ;)
mõtet lolli juttu rääkida. Ma ei soonud 25 aastani sibulat(rohelist ka mitte). Alati motlesin, miks nad toidu sellega ara rikuvad. Haki nii peeneks, polnud vaja maitsta-sibul rikkus toidu. See oli kibe. Nuud soon praetud sibulat ja ei ole kibe. Suppe ka ei soonud. Nuud omatehtud suppe soon. Seevastu kala olen soonud väikesest peale( 1karp Tallinna kilu, kulma kartuliga, lest , heeringas jne. Nuud , ligi 50 a, ei soo ma uldse sealiha. Lihtsalt ei taha, sest see on rasvane.
siin sa Jürka eksisid. erandlikult süüakse kala Omega 3 ja Omega 6 rasvhapete pärast. kui ma teaks et neid kalas ei oleks , siis ei läheks vist tükikestki alla..
KOMMENTAARID (25)