Kust jõuab toit meie poodi?Foto: Vida Press
Piret Parik 29. oktoober 2016 04:00
Toiduainete valik on supermarketites nii suur, et söögikraami tuleb meile kõigist maailmajagudest. Õhtuleht uuris, millistest põnevatest paikadest toiduained meie kauplustesse jõuavad.

Toiduainete valik on supermarketites nii suur, et söögikraami tuleb meile kõigist maailmajagudest. Õhtuleht uuris, millistest põnevatest paikadest toiduained meie kauplustesse jõuavad.

"Hulk traditsioonilisi tooteid ostetakse riikidest, kus neid algselt toodeti, sest sealne kvaliteet ja maitse on kõige paremad. Näiteks on ju kõigile teada, et parimat mozzarellat tehakse Itaalias, Serrano sinki Hispaanias jne.

Samas tehakse ka Eestis väga head mozzarella- ja parmesani-tüüpi juustu, mistõttu on suur osa toiduainetest kohalikku päritolu," ütleb Rimi ostujuht Margus Amor.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad