Toiduuudised

KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadi­biskviidiga mangotort 

Anneli Ummik, Tartu kutsehariduskeskuse kondiitriõpetaja , 29. oktoober 2016 04:00
Tort (umbes 1,2 kg) koosneb kahest šokolaadibiskviidi kihist, mida ühendab ananassi- ja mangokreem. Mango­kreemiga on tort ka kaetud. Foto: Aldo Luud
1. Küpseta kaks koogipõhja. Selleks vooderda mõlemad tordivormid küpsetuspaberiga ja pane ahi 175 kraadi juurde sooja.

Tort (umbes 1,2 kg) koosneb kahest šokolaadibiskviidi kihist, mida ühendab ananassi- ja mangokreem. Mango­kreemiga on tort ka kaetud. Foto: Aldo Luud
Edasi lugemiseks:

Samal teemal

17.11.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi)
03.11.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Piparkoogitainas
19.10.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Lehttainast torukesed või- ja keedukreemiga
03.08.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Õnneküpsised