KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadibiskviidiga mangotort
, 29. oktoober 2016 04:00
Tort (umbes 1,2 kg) koosneb kahest šokolaadibiskviidi kihist, mida ühendab ananassi- ja mangokreem. Mangokreemiga on tort ka kaetud.
Foto: Aldo Luud
1. Küpseta kaks koogipõhja. Selleks vooderda mõlemad tordivormid küpsetuspaberiga ja pane ahi 175 kraadi juurde sooja.
Murra küpsetusšokolaad väikesteks tükkideks ja pane vesivannile sulama.
Nipp! Mida väiksemad tükid teed, seda kiiremini ja ühtlasemalt šokolaad sulab.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse