Toiduuudised

KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadi­biskviidiga mangotort 

Anneli Ummik, Tartu kutsehariduskeskuse kondiitriõpetaja , 29. oktoober 2016 04:00
Tort (umbes 1,2 kg) koosneb kahest šokolaadibiskviidi kihist, mida ühendab ananassi- ja mangokreem. Mango­kreemiga on tort ka kaetud. Foto: Aldo Luud

1. Küpseta kaks koogipõhja. Selleks vooderda mõlemad tordivormid küpsetuspaberiga ja pane ahi 175 kraadi juurde sooja.

Murra küpsetusšokolaad väikesteks tükkideks ja pane vesivannile sulama.

Nipp! Mida väiksemad tükid teed, seda kiiremini ja ühtlasemalt šokolaad sulab.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

17.12.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi)
03.12.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Piparkoogitainas
19.11.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Lehttainast torukesed või- ja keedukreemiga
03.09.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Õnneküpsised