RETSEPT | Vürtsikad kanatakod avokaado- ja granaatõuna salsaga
Sul on vaja:
1 tl jahvatatud köömneid
½ tl küüslaugupulbrit (või küüslauku)
¼ tl tšillipulbrit (või tšillit)
soola-pipart
1 tl oliivõli
2 kanarinda
4 keskmise suurusega redist
2 rohelist sibulat
1 suur avokaado
0,25 tassitäit granaatõuna seemneid
1 spl värsket laimimahla
0,5 tassitäit värskeid koriandri lehti
8 tortiljat
hapukoort
Tee nii:
Säti ahi 220 kraadi peale. Sega väikeses kausis köömned, küüslaugu- ja tšillipulber ning sool. Maitsesta kana vürtsiseguga ning küpseta 2-3 minutit mõlemalt küljelt. Aseta kana ahjuplaadile ja rösti seda 8-10 minutit.
Sega omavahel redised, roheline sibul, avokaado, granaatõuna seemned, laimimahl, koriander ning maitsesta soola ja pipraga.
Lõika kana suupärasteks tükkideks ning täida tortiljad kana ja salsaga. Serveeri hapukoorega. Head isu!