Toitev amps argiõhtusse. Foto: Foto: Matton Estonia
Toiduuudised
10. märts 2019, 09:00

RETSEPT | Vürtsikad kanatakod avokaado- ja granaatõuna salsaga

Toitev, tervislik, suus sulav! Proovi järele ja sa ei kahetse! 

Sul on vaja:
1 tl jahvatatud köömneid
½ tl küüslaugupulbrit (või küüslauku)
¼ tl tšillipulbrit (või tšillit)
soola-pipart
1 tl oliivõli
2 kanarinda
4 keskmise suurusega redist
2 rohelist sibulat
1 suur avokaado
0,25 tassitäit granaatõuna seemneid
1 spl värsket laimimahla 
0,5 tassitäit värskeid koriandri lehti 
8 tortiljat
hapukoort 

Tee nii: 

Säti ahi 220 kraadi peale. Sega väikeses kausis köömned, küüslaugu- ja tšillipulber ning sool. Maitsesta kana vürtsiseguga ning küpseta 2-3 minutit mõlemalt küljelt. Aseta kana ahjuplaadile ja rösti seda 8-10 minutit. 

Sega omavahel redised, roheline sibul, avokaado, granaatõuna seemned, laimimahl, koriander ning maitsesta soola ja pipraga.

Lõika kana suupärasteks tükkideks ning täida tortiljad kana ja salsaga. Serveeri hapukoorega. Head isu!