Toiduuudised

RETSEPT | Vürtsikad kanatakod avokaado- ja granaatõuna salsaga 

Toimetas Kelly Kipper, 10. märts 2019, 09:00
Toitev amps argiõhtusse. Foto: Foto: Matton Estonia
Toitev, tervislik, suus sulav! Proovi järele ja sa ei kahetse! 

Sul on vaja:
1 tl jahvatatud köömneid
½ tl küüslaugupulbrit (või küüslauku)
¼ tl tšillipulbrit (või tšillit)
soola-pipart
1 tl oliivõli
2 kanarinda
4 keskmise suurusega redist
2 rohelist sibulat
1 suur avokaado
0,25 tassitäit granaatõuna seemneid
1 spl värsket laimimahla 
0,5 tassitäit värskeid koriandri lehti 
8 tortiljat
hapukoort 

Tee nii: 

Säti ahi 220 kraadi peale. Sega väikeses kausis köömned, küüslaugu- ja tšillipulber ning sool. Maitsesta kana vürtsiseguga ning küpseta 2-3 minutit mõlemalt küljelt. Aseta kana ahjuplaadile ja rösti seda 8-10 minutit. 

Sega omavahel redised, roheline sibul, avokaado, granaatõuna seemned, laimimahl, koriander ning maitsesta soola ja pipraga.

Lõika kana suupärasteks tükkideks ning täida tortiljad kana ja salsaga. Serveeri hapukoorega. Head isu! 

Samal teemal

21. märts 2019, 07:08
Hoia kokku ja võta lõuna kaasa! Viis hästi lihtsat retsepti
16. märts 2019, 05:31
Hüva leili! Kas teadsid, et saun teeb nooremaks?
13. märts 2019, 12:18
BLOGI | Püha Patricku päevaks sobib spinatipirukas brõnsaga
3. märts 2019, 12:00
Valmista toit kolmeks päevaks: hakkliharoog, mis valmib kartulite ja riisiga ning pirukana