Toiduuudised

KÜPSETA NAGU PROFF I Kirsitükkide ja likööriga trühvel 

Gerda Ode, Tartu kutsehariduskeskuse kondiitriõpetaja, 15. oktoober 2016, 04:00
Kirsitükkide ja likööriga trühvel Foto: Aldo Luud

Vaja läheb: 200 g piimašokolaadi (soovitatavalt küpsetusšokolaadi), 50 g 35protsendilist vahukoort, 40 g likööri, 70 g kuivatatud kirsse või muid meelepäraseid kuivatatud marju.

Kaunistuseks: 150 g piimašokolaadi (soovitatavalt küpsetusšokolaadi), 20 g valget šokolaadi, rukkilille õielehti.

1.Esimese tööna haki kuivatatud kirsid väikesteks tükkideks. Kui jätad kirsitükid liiga suureks, siis on pärast trühvleid väga halb vormida.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

17. detsember 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi)
19. november 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Lehttainast torukesed või- ja keedukreemiga
3. september 2016, 04:00
KÜPSETA NAGU PROFF I Õnneküpsised
13. august 2016, 04:00
Küpseta nagu proff I Krõbe korvike