Kirsitükkide ja likööriga trühvel Foto: Aldo Luud
Gerda Ode, Tartu kutsehariduskeskuse kondiitriõpetaja 15. oktoober 2016 04:00
Vaja läheb: 200 g piimašokolaadi (soovitatavalt küpsetusšokolaadi), 50 g 35protsendilist vahukoort, 40 g likööri, 70 g kuivatatud kirsse või muid meelepäraseid kuivatatud marju.

Vaja läheb: 200 g piimašokolaadi (soovitatavalt küpsetusšokolaadi), 50 g 35protsendilist vahukoort, 40 g likööri, 70 g kuivatatud kirsse või muid meelepäraseid kuivatatud marju.

Kaunistuseks: 150 g piimašokolaadi (soovitatavalt küpsetusšokolaadi), 20 g valget šokolaadi, rukkilille õielehti.

1.Esimese tööna haki kuivatatud kirsid väikesteks tükkideks. Kui jätad kirsitükid liiga suureks, siis on pärast trühvleid väga halb vormida.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99