Selle asemel, et oma harjumustest ja sõltuvustest teistele teada anda, parem katsetage erinevaid variante. Näiteks "Hommikusöök söö ise, lõunasöök jaga..." ümberpööratud versioon. Inimesed on erinevad ja erinev on lapsepõlve taak, kogunenud naudingusõltuvused jne.
Bull crap. Hommikul rasvase ja valgurikka (ILMA süsikateta) toidu söömine tõstab kasvuhormooni taset, mis aitab rasvu põletada. Samuti hoiab rasvane toit kauem täiskõhutunnet. Eks ta alguses on raske harjuda aga tuleb lihtsalt õhtuti vähem süüa, siis on hommikul parem isu, tean omast käest.
ma ei saa üldse aru, kuidas peekonit on võimalik hommikul süüa...aga kõigest ei peagi aru saama.. suht mõistlik jutt, hommikul on mõistlik ikka erinevaid päris pudrusid süüa (mitte kiirhelbeid), muna on väga ok,, või kui kiire, siis asendada suur söök näiteks mõne puuviljaga (kiivi, greip). ja pudrusid ei keedeta, nii et kui keegi hakkab teemal : mul pole aega, vabandust otsima, siis see on laiskus, muud mitte midagi.
keetmata puder võib ju olla kasulik aga söömine tuju rikub ära, sest maitse tal on wääk, ja kui iga päev peab alustada halva tujuga ... kasueffekt on täitsa nullitatud
Ei maitse mul kookospiim ja sojapiim samuti. Olen põhjamaine inimene ja selleks ka jään. Ja toorelt kaera las söövad hobused, nendel see pimesool on pikk pikk, mul ainult mõni sentrimeeter.
Mina ei saa jälle kuidagi ilma hommikuse toeka söögita, seega peekon munaga ok. Ei saa süüa õhtul siis järgmine päev paha ja pundunud olemine aga eks see ole individuaalne, kuidas kellelegi. Oma keha tuleb kuulata, kui inimene tunneb end hästi kui õhtul toeka eine võtab siis järelikult see sobib talle. On mitmeid tuttavaid kes ei taha jälle hommikul toitu nähagi.
Misasja? Mida ma üldse siis võin hommikul süüa? Ja millal mul on kõige kasulikum kaloreid tarbida kui mitte hommikul? Õhtul või? Ja on see loogiline, kui mul on energiat vaja, aga ma suhkrut tarbida ei või? Eriti hommikul, arvestamata, et hommikul tarbitud kalorid kuluvad päeva jooksul kindlasti ära ja ei tee meile kahju?
elan aastaid välismaal. Ma soon peaaegu magedaid toite. Eestis elades tundus koik ok.Minu uued sõbrad välismaal küsisid, miks koik toidud on niiii soolased?
Mis siin on üles loetletud esimest korda kuulen selliseid aju ja ei ole elus sellist si tta söönud. No kuulge meesterahvas hakkab selist seitset saasta sööma ei ole normaalne. Ikka õlut suitsuliha, pekk, sink jne. See on mingisugune haigete haigla toit alaarenenutele.
Nu need suured targad võivad hommikul ja õhtul minupoolest õhust ja armastusest toituda, õhtusöögiks on seda kindlasti palju, siis piisab armastusestki, aga mina söön seda, mida parasjagu tahan ja millal tahan. Ja üleüldse, väga paljud söövad seda, mida rahakott välja kannatab.
ma pole ka kunagi hommikuti sõõnud ja esimene tõsisem söömine on 6 -7 ajal õhtal peale tööpäeva,,,vahest arva saab mõne piruka lõunaks, kui poodi karastusjoogi järele mindakse,,aga sõõma peaks alles siis, kui tõesti kõht tühi on, mitte jälgida kella ja siis mugima hakata. eks igaüks tea ise, kudas ta oma lühikest elu siin maaamunal ära tahab veeta.
ära tuleb jätta nii hommiku-, löuna, kui öhtusöök. Öhtlehehte lihtsalt peale nuusutada,sealsed heeringahaisulised tibid täidavad su köhu kogu päevaks~!
2. Peekon. Peekon ja muna on üsna klassikaline hommikusöök, kuid tasub teada, et peekon ja singid üldse kipuvad sisaldama liialt palju soola. See tekitab nälja ja janutunnet ning tulemuseks on ülesöömine... Taevas, halasta!
et selliseid "toidutarku" on maailmas juba tunduvalt ülearu? Igaüks teab, mida ei tohi ja mida ehk tohibki. Aga ükski neist "tarkadest" ei ole tulnud selle peale, et loodus on andnud inimese organismile ande, ise isudega teada anda, mis ainetest puudus on. Iga normaalne organism aimab ise, mida ja kui palju vajab. Mina pole oma (65) elusees tõsiselt võtnud neid "elukunstnikke". Sest nende "teadused" räägivad üksteisele vastu. Jaksu, kel pea mõtlemiseks!
Loodus on andnud organisimle selle võima, kuid toiduainetööstus on lisanud toitudele selliseid aineid, et organism ei suuda enam normaalselt aru saada, mida tal vaja on. Maitsetugevdaja on klassikaline näide. samuti tavaline suhkur. Kui mõelda nüüd normaalsele inimesele paartuhat aastat tagasi ja sellele, mida nende toit sisaldas vs tänapäeva toidud, siis ilmselgelt on inimeste organism juba sündimisest saati p..sse keeratud. Selleks, et öelda, et enamus valmistooteid sisaldavad jubedates kogustes soola ja suhkrut, ei pea mingi eriline ekspert olema. Seda võib igaüks ise katsetada kasvõi sellega, et panna paar nädalat toidu sisse teadlikult vähem soola, nii et see mage tundub ja seejärel maitsta mõnda poevorsti. Enamus tunduvad peale seda ülisoolased ja söödamatud!
"Juba iidsetest aegadest on teada, et hommikusöök varustab inimest terveks päevaks energiaga ning on sestap päeva tähtsaim söögikord." vs "Hommikusöögihelbed. Jällegi – need on tõeline suhkrupomm ja ei mõju su kehale hästi!" (teatavasti suhkur on tõhus energiaallikas) Kokkuvõttes täielik nonsens.
peekon munaga annab energiat päevaks. Ülejäänu on tõesti jama. Aga hommikul tasub süüa ikka korralik soe toit. Nii, nagu tavatsetakse lõunal süüa. Praegu penskar. Aga olen teadliku elu kogu aeg tugevalt hommikust söönud. Ja pole ei kaalu, ei minu eas veel tervise probleeme. Tahab harjutamist, aga tasub ära.
KOMMENTAARID (49)