KES TEEB, SEL JUHTUB: Kõige sagedamini kipub roog metsa minema, kui mõnd keerukat retsepti kõhutunde järgi kohendama asud. Foto: Vida Press
Piret Parik 8. oktoober 2016 04:00
Kokates võib mõndagi naljakat ette tulla – näiteks suhkru- ja soolatoos sassi minna või roog lohakusest põhja kõrbeda. Kõige sagedamini juhtub äpardusi aga siis, kui söögitegemisega elus alles alustada või siis mõnd retsepti katsetada. Küllap on järgnevatest naljakatest kogemustest ka üht-teist kasulikku kõrva taha panna.

Kokates võib mõndagi naljakat ette tulla – näiteks suhkru- ja soolatoos sassi minna või roog lohakusest põhja kõrbeda. Kõige sagedamini juhtub äpardusi aga siis, kui söögitegemisega elus alles alustada või siis mõnd retsepti katsetada. Küllap on järgnevatest naljakatest kogemustest ka üht-teist kasulikku kõrva taha panna.

Pelmeeniplönn lõpetas prügiämbris

Kui Olavi (43) kakskümmend aastat tagasi iseseisvat elu alustas, soovitas sõber tal pelmeene praadida – visaku need aga pannile, praadigu ära ja mõnus roog ongi valmis.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad