Toiduuudised

Toiduäpardused: lihaga tünni pandud kapsad ja kirvest nõudnud mannapuder (4)

Piret Parik, 8. oktoober 2016 04:00
KES TEEB, SEL JUHTUB: Kõige sagedamini kipub roog metsa minema, kui mõnd keerukat retsepti kõhutunde järgi kohendama asud. Foto: Vida Press

Kokates võib mõndagi naljakat ette tulla – näiteks suhkru- ja soolatoos sassi minna või roog lohakusest põhja kõrbeda. Kõige sagedamini juhtub äpardusi aga siis, kui söögitegemisega elus alles alustada või siis mõnd retsepti katsetada. Küllap on järgnevatest naljakatest kogemustest ka üht-teist kasulikku kõrva taha panna.

Pelmeeniplönn lõpetas prügiämbris

Kui Olavi (43) kakskümmend aastat tagasi iseseisvat elu alustas, soovitas sõber tal pelmeene praadida – visaku need aga pannile, praadigu ära ja mõnus roog ongi valmis.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

21.09.2016
Tohoh!?! Taimetoit võib muuta silmavärvi?
18.05.2016
Kuus lihtsat viisi, kuidas tarbida päevas 500 kalorit vähem!
22.01.2016
Luisa Värk: vanemad võiksid õpetada lapsi hindama kodutoitu
10.01.2015
Tšilli: lisab roogadele särtsu, tõstab tuju ja tugevdab tervist