KES TEEB, SEL JUHTUB: Kõige sagedamini kipub roog metsa minema, kui mõnd keerukat retsepti kõhutunde järgi kohendama asud. Foto: Vida Press
Toiduuudised
8. oktoober 2016, 04:00

Toiduäpardused: lihaga tünni pandud kapsad ja kirvest nõudnud mannapuder (4)

Kokates võib mõndagi naljakat ette tulla – näiteks suhkru- ja soolatoos sassi minna või roog lohakusest põhja kõrbeda. Kõige sagedamini juhtub äpardusi aga siis, kui söögitegemisega elus alles alustada või siis mõnd retsepti katsetada. Küllap on järgnevatest naljakatest kogemustest ka üht-teist kasulikku kõrva taha panna.

Kokates võib mõndagi naljakat ette tulla – näiteks suhkru- ja soolatoos sassi minna või roog lohakusest põhja kõrbeda. Kõige sagedamini juhtub äpardusi aga siis, kui söögitegemisega elus alles alustada või siis mõnd retsepti katsetada. Küllap on järgnevatest naljakatest kogemustest ka üht-teist kasulikku kõrva taha panna.

Pelmeeniplönn lõpetas prügiämbris

Kui Olavi (43) kakskümmend aastat tagasi iseseisvat elu alustas, soovitas sõber tal pelmeene praadida – visaku need aga pannile, praadigu ära ja mõnus roog ongi valmis.

Edasi lugemiseks: