Toiduuudised

Toiduäpardused: lihaga tünni pandud kapsad ja kirvest nõudnud mannapuder

Piret Parik, 8. oktoober 2016, 04:00

4 KOMMENTAARI

1
18 aastasena/ 8. oktoober 2016, 16:51
elus 1korda keetsin riisi(aasta 1987)Elasin poisi vanema oe majas.Minu peres eales riisi ega tatart ei söödud, seega polnud mul õrna aimu ka riisi keetmisest. Panime kogu paki ara, sest sööjaid oli 6 inimest. Polnud õrna aimu ka , et riis keetmisel paisub! Alustasime tavalise potiga ja lopuks olid koik õõnsad nõud riisi tais tõstetud ja pott oli ka riisi triiki tais. Koik sõid Kikasest toodud kana ja riisi sood vaid paar lusikat kõrvale!
t
totu?/ 14. oktoober 2016, 19:46
Olid rumal 18-aastaselt ja oled seda ka praegu! Umbes 45-aastane võiks pisutki grammatikat vallata! Kahju kohe rahvuskaaslasest!
h
hulgus/ 8. oktoober 2016, 06:41
minu nüüdseks ex soojendas vees viinereid ja torkis neid aegajalt kahvliga kui küsisime mida ta teeb tuli vastuseks ma katsun kas nad on juba pehmed. pidime ta vanema õega naerukrambid saama.
n
noh/ 8. oktoober 2016, 06:07
veidi loogilist mõlemist võiks ikka olla,kui poes on toode sügavkülmas,siis peaks selle kodus ka sügavkülma panema.