Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Lahtised kurgid: mõni kurk on vist tünni hapnema ununenud
(1)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(1)
värskemad
parimad
vanimad
Anton
27. august 2016, 17:18
Poest soola või hapukurki ostma minna on ikka äärmine abinõu, vaadake hinda! Osta värsket kurki ja soola ise oma maitse järgi sisse, paari päevaga on korralik kurk olemas!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
6
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (1)