Toiduuudised

RETSEPT | Maitsev ja tervislik: kanapada šampinjonide ja läätsedega! 

Laura Strandberg, 23. september 2019, 15:28
Tõeliselt maitsev ja toitev külma ilma roog!Foto: Laura Strandberg
Kui soovid valmistada midagi maitsvat ja samal ajal tervislikku, siis pista kana, šampinjonid ja läätsed potti, lisa köögivilju ja valmis see ongi!

Kogus: Neljale

Samal teemal

Valmistamisaeg: 35 minutit

Vaja läheb:
2–3 porgandit
1 küüslauk
1 sibul
1 paprika
oliiviõli praadimiseks
1 spargelkapsas
400 g šampinjone
600 g kanakintsuliha
2,5 dl keedetud läätsi
400 ml vahukoort
maitserohelist

Tee nii: 
1. Puhasta porgandid, küüslauk, sibul ja paprika. Riivi porgandid ja haki peenelt sibul, paprika ja küüslauk.
2. Prae sibul kuumas oliiviõlis klaasjaks. Lisa pannile riivitud porgandid ja kuumuta veel paar minutit.
3. Tükelda spargelkapsas õisikuteks ning poolita šampinjonid. Lisa need koos hakitud paprika ja küüslauguga pannile sibula ja porgandi hulka. Kuumuta paar minutit ja tõsta pann kõrvale.
4. Pruunista kuubikuteks tükeldatud kanaliha kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt. Kuumuta pruunistunud liha, kuni see on küps.
5. Seejärel kalla pannile köögiviljad, läätsed ja koor ning lase hetkeks keema tõusta. Haki peale veidi maitserohelist ja serveeri kohe!

Nipp!
Köögiviljade kasutamisel ole loominguline! Patta sobivad ka suvikõrvits, lillkapsas ja tomatid.

Tõeliselt maitsev ja toitev külma ilma roog!Foto: Laura Strandberg