Toiduuudised

5 rooga, mida peaks Gordon Ramsay sõnul igaüks suutma valmistada (24)

LISA KOMMENTAAR

mõtleja1. august 2016, 15:07
Kuskil pakuti, et arendatud on automootorid, mida paneb tööle autojuhi, veel parem kui ka teiste autos viibijate vihakõned. Ehk saaks selle energiaga isegi purksi kuumaks ajada või friikaid küpsetada. Edu arendajatele!
P.K.31. juuli 2016, 19:00
G.Ramsay on tele-ekraanil väga ebameeldiv tegelane. vanust on 50 aastat turjal, aga mõtleb, et on ikka veel 22.
Eriline närvihaige ju see meisterkokk31. juuli 2016, 15:40
See "meisterkokk" on ju puhta närvihaige....igatahes tema saateid, kus ta rabeleb ja sõimleb ja karjub, on lihtsalt vastik vaadata.
Tehku endale mõni söök, mis ta närve rahustaks..
toiduvõhik22. veebruar 2017, 13:55
Toiduvõhik näeb siin närvilisust, gurmaan aga suurt kirge...
toidud,mida igaüks peaks oskama31. juuli 2016, 15:27
1 .oluline on valida kauplusest toiduaineid,mille rahakott kuu aega välja kannata
2.kodust eemal elavad õpilased ja tudengid oskavad kõik kartuleid praadida ja makarone keeta.
3. Võileiva tegemisel ei jää ka ajuga inimene hätta.Vähemalt oskab või leivale määrida ja vajadusel ka soola peale raputada Igati hea ,annab organismusele vajaliku Na+ ka .
4. Purgisupid on alati kõhtu täitnud .Kaane mahasaamisel võib küll raskusi ette tulla,aga ehk mõni taiplikum saab aidata.
4 Pakkides ja topsides makaronitooted .Kuum vesi paele ka söök valmis.
5 Magustoiduks headel päevadel pannkook moosiga,mis letil karbis valmis Hind küll soolane 1.39, aga palgapäeval võib ju patukese lubada
6 Siis veel üle aia ulatuvad õunad, vahel ka vaarikmarjad Mõnes maakohas veel alles avalikud õunapuud teede ääres ELu kui hernes
7 Metsamarjas Seened ka,kuid neid peaks tundma ja kupatama Igavene tüütus nendega.
Rove menyy sul1. august 2016, 01:00
Ple ime, et inimeste tervis, sh hambad siin riigis nii viletsad, purgi see ja purgi teine. Loodan, et yritasid vaid vaimukas olla, hahaha
lill31. juuli 2016, 14:29
Kõikse parem on ikka allikavesi, mis toodud täiskuu ajal, soovitavalt neljapäeva öösel. Keeda võimalikult värskelt, soovitavalt 5 minutit tasasel tulel, aga vaata et sa oma vett liiga kaua ei keeda, muidu keeb põhja. Keedetud, jahutatud vett, mida ära ei tarbi, hoia külmas.
appi31. juuli 2016, 14:21
69-le. Need numbrid näitavad su lemmik tegevust.Milleks siis kommenteerida seda millest ei tea mõhkugi.
DeFacto31. juuli 2016, 13:33
Kaasaegsed neiud-naised ei oska ega peagi süüa teha - tuleb vaid haknida mees, kes igal õhtul restosse sööma viib.
Gordoni kohvikule31. juuli 2016, 12:29
Hästi kirjutatud humoorika kommentaari eest suured tänud Lumehelbekeselt! Ole tubli!
6931. juuli 2016, 12:28
See Ramsay näeb nii räpane välja, et peletab vähimagi söögiisu.
need "staarkokad"31. juuli 2016, 11:30
on ikka ühed mõttetud tegelased... mida nad teevad? lisavad toidu sisse igasuguseid maitseaineid läbisegi, nii et algainest ei jää mingit maitset. ise targutavad, kuidas on ikka õige ja kiidavad oma oskusi. kui maailmas on seitse miljardit inimest, siis on ka niipalju erinevaid maitsemeeli....üleshaibitud klounid.
Gordoni kohvikus31. juuli 2016, 11:47
istus minu kõrvallauas päris roogitav räimeohtu blondiin, püksid allpool sündsuspiiri, üks nendest tuttavatest spoileritätokatest sabakondil uhkeldamas ja sangad, nagu lõuna-eesti suitsusauna veepajal , külgedel turritamas. Ühesõnaga siuke eesti keskmine kasulik mudel, hapravõitu tugevusarvutuste kiuste kaks last omale muretsenud. Plika oli vast kolmene, poisiklutt, va särasilmaga naaskel, viiene. Ja manustasid mida iganes nende mänguasjadega kaasa antakse seal „pererestoranis“. Maja oli rahvast suhtkoht täis ja siis ühtäkki tüüris kassa juurest meie laudade suunas ähvardav roosa vaalaskala. Selline 100+ kg neidis, vanust napp üle kahe kümpi. Kulmurõngaga. Soojale päevale vastavalt oli ta ennast pakkinud roosa maika laadsesse suvesärki, jalas dressipüksid pingul nigu rakvere sardelli nahk. Tuli see noor vaalaskala koos oma muljetavaldava gravitatsioonivälja ja kandikuga, kus neli pakki friikaid, suur jook ja kaks burgerikarpi, meie rahumeelse nurgakese poole… kõrvallaua lapsukesed jätsid oma kaklemise mänguasjade paremusedetabeli üle ja nende kardulaid täis suud vajusid lahti nagu pääsupoegadel pesaveerel kõõludes. Tüdruk jäi lihtsalt vait, sest ma saan aru, tema napp elukogemus polnud sellise loodusnähtusega jõudnud pisikesi silmamunasid retsida. Poiss aga, osalt valju häälega mõtlemise oskusest, osalt ehk ka õeraasu harimise huvides rõkatas:“ No on see alles paks!“.
Andestamatu möödalask. Emalaev tõmbas paugust külje ette nagu viks tagaveoline masin, mille kässarit märjal teel hooga on krabatud. Vajus täie mühinaga lauakese juurde ja tõmbas käima ju vist juba hoolega ettevalmistatud plaadi, mida kaks hirmunud lapsukest ja läkastav noor ema, kellele poja kõlav ausus oli saiapudi kurku ajanud, nüüd kuulama pidid. Roosa fuuria esitas räusates etüüdi tohutult solvatud kodanikust, keda on rünnanud ülim kasvatamatus, tema hinge on verised vaod küntud, väärikus põrmustatud ja kas pisikesed tattnokad on üldse kuulnud, et mõni inimene võib paks olla sellepärast et ta on haige. Kui poisikese kilke peale vaatas meie suunas pool Mäkki siis nüüd olime kogu söögikoha pilkude epitsentris. Kõike seda sõnamulinat sihtis roosa hüljes just poisi ja tüdrukukese suunas, mürkmao kombel pead vasemalt paremale õõtsutades, kätega gängstaneegrimuttide liigutusi tehes, nii nagu neid vahest taevakanalite musasaadetest näha on ning üüratu rinnapartiiga vastupidiselt pea rütmile lehvitades. Pea käis vasakule, tissid hooga paremale. Ja vastupidi. Šokeeritud ema ei suutnud minutiga ennast koguda ei laste kaitseks ega vabandamiseks – see hoolega ettevalmistatud ja mitmeid korda lihvitud sõnavaling oli terve Mäki friisind ja pisikesele venna käest haaranud tüdrukule valgusid suured pisarad silma.
Siis mul viskas sita ventikasse, sest ma ei salli kui ilusaid pisikesi tüdrukuid ahistatakse ja tõusin kulmu kortsutades püsti. Üritasin kohvikatla liikumismaneeri aimata ja ütlesin kõva häälega:„ Jõu piff kuule! Ära vehi siin oma tissidega, ümberringi on väikesed lapsed, nad võivad viga saada. Loomulikult oled sa haige, igaüks kes sind selle söögivaagnaga näeb, saab aru et sa oled väga haige. See on vist pärilik ajukrampia?“ . Ühesõnaga suu rääkis seda, mis keelel oli, ise lasin aga relvaseadust kibekähku peast läbi ja arutasin, et milliseid relvasid ma võin hädakaitse sooritamiseks kasutada, kui need nibud nüüd mulle hooga silmaauku lükatakse… mis on sellisel puhul proportsionaalne kaitse?
Õnneks asi nii kaugele ei läinud. Hämmastaval kombel kiilus valgel neegril plaat täiega kinni, ta pööritas mõned korrad silmadega nagu sünnitav lehm ja tuhises lauanurgale toetatud kandikut kaasa haarates uksest välja.
Pisike tüdruk lasi venna käest lahti ja ronis oma emme sülle. Inimesed vabanesid tardumusest ja oli kosta mitmeid naeruturtsatusi. Minul aga läks süda pahaks ja tõusin minekule. Kõrvallauast möödudes patsutasin poisile õlale ja ütlesin, et sa ei teinud midagi valesti, sul on täiesti adekvaatne maailmatunnetus.
Hei!31. juuli 2016, 13:14
Ma vist tundsin sinusuguse rüütli ära, aga hea kirjatükk oli ikka, väga hea :D
miinuste panijad31. juuli 2016, 14:00
juba 5 miinust, järelikult siis viis paksu said pihta!
Sv31. juuli 2016, 14:52
Lahe, et paksu wiggeri paikka panid.
assa31. juuli 2016, 18:02
kui mahlane kirjatükk,sul olid koolis vist kõik kirjandid 5+ ja näe,juba 10 paksu on pihta saanud!
31. juuli 2016, 18:40
Mul unus, et see on kommentaar! Juba arvasin, et loen föletoni!
31. juuli 2016, 19:45
Följetoni-"j" jäi ära.
suuder31. juuli 2016, 10:46
mina suudan vaid suudelda, kõik muu tuleb juba iseenesest.
Hus31. juuli 2016, 10:38
Tahaks saada head vee keetmise retsepti. Olen proovinud erinevaid. Tahan, et jääks selline mõnusalt mahlakas.
Sass31. juuli 2016, 10:53
Oluline on mitte liiga kaua keeta muidu muutub kuivaks.
Hus31. juuli 2016, 10:57
Jah aga orienteeruvalt, mitu minutit oleks selline optimaalne aeg?
hulgus31. juuli 2016, 12:08
kõige parem tuleb päikesetõusu ajal puupliidil ja kütta tuleks 20 prossa kaske 40 prossa leppa ja 40 prossa kadakat või õunapuud. ise ma eelistan lisada kraaniveele väheke allikavett nii tuleb mahlasem