Toiduuudised

Kuidas keeta värsket kartulit?

Õhtuleht.ee, 23. juuli 2016, 04:00

14 KOMMENTAARI

p
pokemoni põlvkond/ 24. juuli 2016, 18:53
vajab õpetust mobla akust jääb väheks
i
ikka ôppib midagi juurde/ 24. juuli 2016, 15:55
Hea, vähemalt nüüd tean, et keedan, peaaegu, ôigesti. Vôi lisamine on huvitav, proovin järgmine kord. Head isu!
k
Kõik on hea mis värske - / 23. juuli 2016, 23:50
Einoh kena keik aga värskete kartulite paljalt pesemisest - oi jummel, mis nüüd sai, jätke ikke riided selga, no kasvõi seljakotiga selga - ei aita. Keikse parem on värskeid kartuleid kõvavõitu harjaga puhastada, saab ka iduaugud puhtaks jne.
Minu proual on hea retsept - parajas soolvees keedetud ja kurnatud kartulitele lisatakse veidi võid, hakitakse tilli ja loksutatakse õrnalt kuni või sulanud ja kartulid võised. Väga maitsvad, juurde serveeritakse värskekurgi ja tomati salatit hapukoores või kodujuustus. Võiks julgelt kõrgema klassi restoranis pakkuda, oivaline kõhutäide.
p
Perenaine/ 23. juuli 2016, 23:42
Aurutatud kartulid on jubeda maitsega
k
kata/ 23. juuli 2016, 16:57
keeduvee retsept tõesti puudub - soola ei tohi unustada keeduvette panna
t
23. juuli 2016, 17:30
Täpselt, ilma keeduveele soola lisamata pole kartulil mingit maitset.
m
mina/ 23. juuli 2016, 14:22
o
Olen / 23. juuli 2016, 09:47
60 aastane ja nüüd tuleb õppida kuidas kartuleid keeta. Kas te õige per-e ei taha minna idioodid.
p
penskar/ 23. juuli 2016, 13:01
Järsku loeb seda artiklit mõni 20 aastane ka. Küll käib lihtsalt teisi inetult sõimata!
Harimatus!
t
tark/ 23. juuli 2016, 14:35
Aga kuidas oleksw eluaegse õppimisega.
t
to olen/ 23. juuli 2016, 17:28
Püha jumal, ega artikkel pole personaalselt sinule kirjutatud.
s
seda et/ 23. juuli 2016, 09:24
ei, hoopis lapskirjutajad avastavad maailma, ja annavad meile teada, mida uut nad on näinud või kuulnud.

e
evik/ 23. juuli 2016, 06:58
meid õpetatakse kartuleid keetma!?
s
SsS/ 23. juuli 2016, 13:17
Mindi jah kohe liiga keeruliseks, alguseks oleks keeduvee retsept küll olnud.