Toiduuudised

Vürtsikas toit päästab vähist ja valust

Õhtuleht.ee, 11. juuli 2016 15:31

3 KOMMENTAARI

m
Missugune jama/ 12. juuli 2016 00:05
Hiinas on hoopis teine kliima, toitumisharjumused, elustiil.
Saaks aru kui kusagil Saksamaal või Rootsis oleks uuring tehtud.
Pealegi on vähi vorme niivõrd palju, et see on liiga üldine järeldus.
Vähihaigusega ei maksaks niimoodi mängida päevast päeva.
j
J. ligi 76/ 11. juuli 2016 19:40
Seinast seina arvamused on olnud minu eluajal: vürtsikad toidud olid nõukogulaste ajal väga kahjulikud ja põhjustasid vähki.
k
kuidagi poolik/ 11. juuli 2016 16:12
on see artikkel, mittemidagi ütlev. Sellist lakoonilist juttu võib igaüks ajada.