Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Grillimeistri meelespea: mida happelisem on marinaad, seda vähem tuleb liha marineerida
(5)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(5)
värskemad
parimad
vanimad
Horros
18. juuni 2016, 14:34
Pulktermomeetrid seebiks.
.
Too pulktermomeeter on lihtsalt loll.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
hmm
18. juuni 2016, 12:02
http://epl.delfi.ee/news/tervis/toitumise-uuring-eestlane-soob-liiga-palju-magusat-ja-liha?id=748157...
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
2
1
apua
18. juuni 2016, 09:37
palun lõpetage liha ehk laipade söömise promomine.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
15
5
Kas
18. juuni 2016, 20:24
taimi süüakse elusalt?
Teata ebasobivast kommentaarist
0
8
18. juuni 2016, 08:59
Äädikas ei ole marinaad,see ongi hape,mitte toidulisand.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
6
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (5)