Juustuga gruusia leib on hõrgutav vahepala tööle või piknikuleFoto: Foto: Matton Eesti
14. juuli 2017, 11:55
Rannailma veel ei tule! Tee endale üks ürdi-juustutäidisega sai!
Meelepäraste ürtidega täiendatud gruusia leivast vahepala sobib eelroaks grilliõhtule või järgmise tööpäeva lõunasöögiks.
Valmistusaeg: 20 minutit
Kalorsus: 427 kcal/portsjon
Koostisosad: 2 gruusia leiba
150 g toorjuustu
200 g kodujuustu
100 g riivjuustu
100 g värskeid ürte (basiilik, pune, petersell jt.)
1–2 küüslauguküünt
soola
Valmistamine: Lõika leivad pooleks ja tee poolikutesse pikuti sisselõiked, nii et koorik jääb kokku. Hõõru toorjuust, kodujuust, hakitud ürdid ja purustatud küüslauk ühtlaseks. Maitsesta soolaga ja sega hulka riivjuust. Määri saadud kreem sisselõigetesse. Grilli mõlemalt poolt kokku 6-8 minutit, kuni sai on pealt krõbe ja pruunistunud ning kreem hakkab pisut sulama.
Juustuga gruusia leib on hõrgutav vahepala tööle või piknikule Foto: Foto: Matton Eesti