Toiduuudised

Jahuta end magusa lassiga! 

Naisteleht, 25. mai 2016 13:21
Foto: STANISLAV MOSHKOV
Suvel on eriti mõnus värske, kerge ja külm eine, mis annab energiat, kuid ei kasvata vööle päästerõngast. Näiteks hapupiimajook!

Indias on kuumad nii ilm kui maitsed. Sestap jahutavad kohalikud kurku ja keret lassiga. See jogurtist või hapupiimast valmistatud jook võib olla nii magus kui soolane, nii kerge kui rammus. Meie õpetame sind tegema magusat lassit.

Magus lassi

3 dl külma maitsestamata jogurtit või hapupiima

3 dl külma piima

2 tl roosivett

2 tl kookoshelbeid

2 spl seemneteta rosinaid

3 tl tuhksuhkrut

kaneeli

jääkuubikuid

Mikserda ained kokku ja serveeri kõrgetest klaasidest. Puista joogile jahvatatud kaneeli või kookoshelbeid ning rosinaid. Torka sisse jäme joogikõrs ja pane kõrvale pika varrega teelusikas, millega saaks hiljem rosinad välja õngitseda.

Samal teemal

03.07.2016
Suvitad Pärnus? Vaata, kuhu soovitab suvepealinnas sööma minna Ragne Värk!
30.05.2016
Valmista suviselt kerge salat
30.05.2016
Millist näitust suvel külastada?
27.05.2016
Kuidas saleneda tšillit süües?