Argipäeva üks mõnusalt krehvtine roog!Foto: Matton Estonia
Toiduuudised
4. aprill 2015, 13:50

RETSEPT | Karulaugu-sealiha vokiroog

Vürtsika roa valmimiseks kulub alla poole tunni, mistõttu see sobib suurepäraselt argiõhtuks. Karulaugu asemel võid lisada hoopis spinatit. Serveeri juurde nuudleid või riisi.

Valmistusaeg 25 min
Kalorsus 232 kal/portsjon

1 punane sibul
1 punane tsillikaun
1 küüslauguküüs
1 paprika
450 g sea sisefileed
2 sl õli
2 suurt peotäit karulaugulehti
3 sl austrikastet
2 sl sojakastet

Koori sibul ja lõika viiludeks. Haki küüslauk ja tsilli hästi peeneks. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika peenteks ribadeks. Lõika ka sealiha peenteks ribadeks.

Aja õli vokkpannil hästi kuumaks, pruunista liha kiiresti õlis kahes osas ning tõsta kõrvale.

Lisa pannile paprika, sibul, tsilli ja küüslauk ning voki paar-kolm minutit. Lisa karulauk ja kuumuta läbi. Sega soja- ja austrikaste ning vala pannile. Tõsta pannile liha ja küpseta 3–4 minutit. Serveeri nuudlite või riisiga.

Allikas: Kodukiri