See on roog, mida kindlasti tasub valmistada!Foto: Matton Estonia
Toiduuudised
7. märts 2015, 10:41

Tervislik ja maitsev: kana-tatrahautis

Tatar ja sellel haudunud kanafilee moodustavad kerge ja tervisliku roa.

Valmistusaeg 45 min
Kalorsus 387 kcal/portsjon

4 kanafileed
2 dl tatratangu
1 sibul
2 küüslauguküünt
1–2 sl õli
4–5 dl kanapuljongit
4 päikesekuivatatud tomatit
1 rosmariinioks
150 g sampinjone
soola
pipart

Vasarda kanafileed õrnalt õhukeseks. Maitsesta soola ja pipraga. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt.
Koori ja haki sibul. Kuumuta kastruli põhjas õlis klaasjaks. Lisa tatratangud ja hakitud küüslauk, kuumuta läbi. Vala juurde kuum kanapuljong. Hauta kaane all 15–20 minutit, kuni tatar on enam-vähem pehme. Sega hulka hakitud päikesekuivatatud tomatid ja tõsta peale pruunistatud kanafileed. Kuumuta viilutatud seened ja rosmariin õlis läbi, tõsta kanale. Hauta kaane all veel 10 minutit.