Toiduuudised

Trühvlifriikad 

Toimetas Vidrik Võsoberg, 3. mai 2016 10:55
Foto: mantry.com
Selline argine toit nagu friikartulid saab veidike peenemalt valmistades hoopis teise olemuse ja maitse. Retsepti allikas on mantry.com.

Koostisosad:

2 tl Regalis Organic valget trühvliõli, 1,3 kg punaseid kartuleid (lõika u 1-1,5 cm paksusteks friikartuliteks), 3 sl lahjat oliiviõli, 3/4 tassi värskeltriivitud parmesani juustu, hakitud peterselli.

Valmistamine:

Soojenda praeahi 200 kraadini. Pane friikartulid küpsetuspaberile. Kasta oliiviõliga, raputa peale soola, sega läbi. Küpseta 25 minutit. Pööra friikad ümber, küpseta kuni servad on kuldpruunid ehk umbes veel 25 minutit. Kata parmesani ja peterselliga, kasta trühvliõliga ja lase maitsestumiseks veidi seista. Serveeri.