Toiduuudised

NÄPUD EEMALE: Toidud, mis soodustavad vähktõve teket (6)

LISA KOMMENTAAR

...4. mai 2016, 12:33
Teinekord võiks ikka mainida ka piirkogused ja mitte minna äärmustesse. Üleliigselt ei tohi inimene siin maamunal midagi tarvitada, mis talle eluohtlik ei oleks, mõistlikult aga lausa vajalik terveks eluks. Soolad ja rasvad on kahjulikud, õigetes kogustes vajalikud jne....nitraate sisaldub jube tervislikus kapsas muide palju rohkem, kui selles singi-/vorstiviilus. Samuti on botuliin maailma kõige ohtlikum toksiin, millele ka mürgiseimad maod ligilähedalegi ei jõua. Seda tootev Cl. botulinum on aga väga levinud mikroorganism meie elukeskkonnas. Toit, eriti loomne, on neile väga meeldiv kasvukeskkond.
Toomas2. mai 2016, 16:50
Selliseid "asjatundlikke" hoiatusi ilmub aeg-ajalt ikka, kusjuures nad on enamasti üksteisele vasturääkivad. Kassilegi on selge, et liigne suhkru, soola, suitsutatud toodete ja igasugu krõbuskite tarbimine on kurjast. Aga üks tark arst ütles, et ükski toit iseenesest ei tee inimest haigeks, vale toitumine võib vaid juba olemasoleva haiguse ägenemist soodustada. Kellel on soodumus (geneetiline või mis iganes muu) vähi tekkeks, seda ei päästa ka mitte taimetoitlus, kõikvõimalikud dieedid ega mingite rahaahnetest tolvanitest "ravitsejate" õpetused. Kui head nõu tahate, siis kuulake "Maahommiku" saates prof. Mihkel Zilmeri soovitusi ja eelkõige mõelge OMA PEAGA, mida, millal, kui palju ja kuidas on mõistlik süüa/juua. Ja kui tunnete midagi vähegi kahtlast, siis minge arsti juurde. Soovitan täie vastutustundega, sest olen tänu tavameditsiinile lahti saanud juba kahest õigeaegselt avastatud vähist.
Ometi2. mai 2016, 10:46
saab vähi põhjused teada- Õhtulehest!
Droon XV25002. mai 2016, 10:32
Õhk, linnaõhk ju ainult vähkitekitavatest osakestest koosnebki, seega ärge hingake või minge metsa elama.
2. mai 2016, 17:40
Kuidas siis linnades elavad 80-105 aastased inimesed? Neid on palju!
njaa5. mai 2016, 16:28
Aga äkki oleks maal elanud 120aastaseks? Seda ei saa enam teada. Ja panna kaks samaealist eri kohtadesse elama: üks suurlinna ja teine metsa, no ei saa eriti adekvaatseid järeldusi teha... sest nad on eri inimesed eri organismidega.