Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
GAMBRINUS MAITSEB: Delirious
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
Anton
21. aprill 2016, 09:56
Õlut pruulitakse neljast toorainest: 1. Vesi 2. Odralinnased 3. Humal 4. Pärm! Kõik ülejäänu on segatud jama ja ei tohiks õlle nime kanda!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
0
Gambrinus
23. aprill 2016, 10:38
ka see õlu on tehtu vaid nendest neljast toorainest. lihtsalt kasutatu on sellisei humalaid, mis annavad puuviljaseid toone.
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (2)