Foto: Danfare
Toiduuudised
18. aprill 2016, 12:39

Tasakaalustatud toit Sinu lauale iga päev - ka kiirete asjatoimetuse kõrvalt!

Danfare on firma, mis tegeleb täpsete toidukordade kohaletoomisega iga päev sinu ukseni!

Me kõik teame kui oluline on süüa regulaarselt ja kui oluline on, et see toit oleks tasakaalustatud ja õiges koguses. Ainult nii on võimalik saavutada hea ainevahetus ja ühtlasem veresuhkrutase, läbi mille paraneb enesetunne ja võimekus. See on ka hea alus tervislikuks kehakaalu langetamiseks.

Danfare teab, kui raske on sellist režiimi oma igapäevatoimetuste juures saavutada ja seepärast soovime täiuslikkusega Teie toidulaua ise ära katta.

Tasakaalustatud toit tähendab eelkõige seda, et see sisaldab nii süsivesikuid, valke kui ka rasvu ja toidu mitmekülgsed toorained tagavad ka mineraalainete ja vitamiinide olemasolu.

Danfarega tead täpselt, kui palju sa sööd, sest iga toidukord on välja arvutatud nii, et see oleks 400kcal. Vôttes aluseks nii naiste kui ka meeste pôhiainevahetusele kuluva energia on keskteena toitude päevaseks kaloraažiks arvestaud naistel 1600kcal (4 toidukorda) ja meestel 2000kcal (5 toidukorda). Olenevalt iga inimese päevasest aktiivsusest tekib kulutatud ja söödava energia vahele võlg, mille kompenseerimiseks tuleb kehal hakata kasutama kehasse salvestatud energiat ehk rasva.

Danfare ei ole kindlasti ainult kehakaalu langetamise jaoks, vaid see annab võimaluse süüa regulaarselt ja seeläbi tunda, kui hea on teha oma igapäevatoimetusi, kui keha on varustatud toiduga, mida ta vajab.

Pakume erinevaid pakette nii naistele kui ka meestele.

Pakettide erinevus seisneb toidukordade sageduses ja tulles vastu klientide soovile oleme toonud oma Premium paketi kõrvale ka Standard paketi. See sisaldab küll vähem kallimat toorainet (kalamari, toores tuunikala, sisefilee…), kuid on samuti koostatud nii, et tagada mitmekülgsus toitainetes ja täpsus kaloraažis.

Toome toidu su ukseni!

Iga päev on erinev menüü!

Proovi lihtsalt ära!

Danfare.com