Toiduuudised

Küpseta nagu proff I Tassikoogid (1)

Lilija Suburg, 19. märts 2016 06:00
Lilija Suburg, Tartu kutsehariduskeskuse kondiitriõpetajaFoto: Aldo Luud

 1. Enne taina valmistamist veendu, et kõik vajalikud ained ja töövahendid on olemas.

2. Valmista ette toorained. Koori ja riivi jämeda riiviga porgandid. Pese, nõruta ja kuivata paberköögirätikul rosinad ning veereta neid jahus. Eemalda sarapuupähklitelt kestad. Lõika vanillikaun pikkupidi pooleks ja kraabi noaotsaga seemned välja.

3. Nüüd pane ahi 190 kraadi peale soojenema.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

17.11.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi)
03.11.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Piparkoogitainas
19.10.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Lehttainast torukesed või- ja keedukreemiga
29.09.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadi­biskviidiga mangotort