.Foto: Vida Press
Toiduuudised
15. märts 2016, 10:54

Millest räägib see, kui sul on pidevalt kohutav isu kookide ja saiakeste järele? (7)

Tuleb välja, et isud võivad inimese kohta nii mõndagi rääkida. Näiteks väidab ameeriklasest dietoloog, et nende põhjal võib kindlaks määrata muu hulgas, mis tüüpi inimesega on tegu ning millilised mured tal on.

Dietoloog Deanna Minich'i sõnul räägivad meie isud meist rohkem kui me ise arvatagi oskame. Tema kinnitusel ei ole isu lihtsalt tühipaljas soov mingit sorti asja süüa, vaid sellel on hoopis sügavam põhjus, kirjutab veebiportaal Amelia.

Millest siis räägib isu kõiksuguste küpsetiste nagu koogid, saiakesed, pirukad jne järgi? Minichi sõnul on see üks kõige tavalisemaid isusid ning see on tavaliselt neil inimestel, kes teevad väga palju tööd ning tunnevad, et see on nende jaoks end ammendanud. Ühtlasi viitab isu küpsetiste järgi sellele, et nende inimeste igapäevaelus ei ole midagi sellist, mis neile rõõmu valmistaks.

Isust lahti saamiseks polegi dietoloogi sõnul muud vaja, kui otsida endale selline hobi, mis tõeliselt rõõmu valmistab ning tegeleda sellega päevas vähemalt pool tundi. Nii kaob väidetavalt isu ka kooke ja saiakesi süüa.