Toiduuudised

Doktoritöö: söö mureta linnuliha – bakterid hävivad kuumtöötlemisel (5)

Maarius Suviste, 14. märts 2016, 06:00
Doktoritöö: söö mureta linnuliha – bakterid hävivad kuumtöötlemisel.Foto: PantherMedia / Scanpix
Soovitus: kasutage koduköögis kaht lõikelauda – üks liha ja teine köögiviljade jaoks.

Viimastel päevadel palju kõneainet tekitanud doktoritöö tõi välja, et aastaid tagasi tehtud uuringute järgi leiti Eesti müügilettidelt bakteritega saastunud toorest linnuliha. Doktoritöö autori kinnitusel ei pea tarbijad linnuliha söömist vältima, sest need bakterid hävivad kergesti kuumtöötlemisel.

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

17. veebruar 2017, 10:50
Kui palju kofeiini on tervisele ohutu?
14. märts 2016, 13:32
Igapäevased asjad, mis ohustavad su tervist, kui sa neid puudutad
8. veebruar 2016, 11:50
Hädas kolesterooliga? Muuda menüüd!
5. detsember 2015, 06:00
Kanamaitselised kiirnuudlid: kes küll ütleks, kuidas maitseb kana

5 KOMMENTAARI

a
antib 14. märts 2016, 16:38
Kas kuumutamine eemaldab ja antibiootikumide jäägid?
v
V. 14. märts 2016, 12:39
PARANDUS - V. / 12:36, 14. märts 2016
Kui me vaatame imelikult otsa peredele, kus 8-aastast last imetab ema oma rinnaga, siis miks me oleme harjunud sellise vaatega, kus suur habemega mees endal tissupiima näost sisse kallab?
Loe kõiki (5)