Toiduuudised

TOIDUD, MIS MUUTSID AJALUGU: kuidas taksivõilevast sai kuum koer ja miks on kaaviar nii kallis (3)

LISA KOMMENTAAR

khmm..9. märts 2016, 00:09
ja kaaviari juurde on nad miskipärast punase kalamarja pildi pannud.
!!!8. märts 2016, 23:06
Aga NSV Liidus toodeti nii šmpanjat kui ka konjakeid, kuigi tegemist oli patenteeritud nimetustega. Ainult samanimeliste maakondade kvaliteettoodang võis kanda šampanja ning konjak nime. Kõik muu oli lihtsalt brändi või vahuvein. Aga viini vorstikestest ehk viineritest said NSV Liidus "sosiski", kus oli vähe liha kuid see eest rohkesti igasugu muud träni sees.
:(9. märts 2016, 15:16
Tead, NSV Liidu ajal tehti 100 korda paremaid vorste, kui tehakse praegu!