Pullimunad ja lambakeeled: säästlik teeb gurmeeroad rupsist (10)
, 27. veebruar 2016 06:00
«Meil on võib-olla liiga hea elu, seepärast oleme ära unustanud, et terve loom kõlbab süüa.» Epp Mihkels kinnitab, et peolaualgi ei pea ainult fileed kasutama
Foto: Jüri Seljamaa
"Liha on hästi õrna struktuuriga, meenutab pigem linnumaksa. Ka mingit spetsiifilist lõhna nagu neerudel, ei tasu karta," kirjeldab pulli- ja kuldimune äsja ilmunud rupsiraamatu autor Epp Mihkels ning soovitab mõnd delikaatse liha maitsega munarooga pakkuda lihavõttelaualgi. Munad on munad.
"Kui meil on nii pulli- kui ka kuldimunad pigem gurmaanide maiusroog, siis näiteks Ameerika paljudes osariikides, aga ka
Serbias peetakse isegi pullimunade söömise festivale," ütleb raamatu "Hõrgud road rupskitest" ilmutanud Epp Mihkels.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
10 KOMMENTAARI