Toiduuudised

Pullimunad ja lambakeeled: säästlik teeb gurmeeroad rupsist (10)

Kersti Eero, 27. veebruar 2016, 06:00
«Meil on võib-olla liiga hea elu, seepärast oleme ära unustanud, et terve loom kõlbab süüa.» Epp Mihkels kinnitab, et peolaualgi ei pea ainult fileed kasutama Foto: Jüri Seljamaa

"Liha on hästi õrna struktuuriga, meenutab pigem linnumaksa. Ka mingit spetsiifilist lõhna nagu neerudel, ei tasu karta," kirjeldab pulli- ja kuldimune äsja ilmunud rupsiraamatu autor Epp Mihkels ning soovitab mõnd delikaatse liha maitsega munarooga pakkuda lihavõttelaualgi. Munad on munad.

"Kui meil on nii pulli- kui ka kuldimunad pigem gurmaanide maiusroog, siis näiteks Ameerika paljudes osariikides, aga ka

Serbias peetakse isegi pullimunade söömise festivale," ütleb raamatu "Hõrgud road rupskitest" ilmutanud Epp Mihkels.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

7. aprill 2018, 00:01
Rupsigurmee: restoranidesse on jõudnud nii pulli- ja oinamunad kui ka põrsa- ja veiseajud. Sabadest rääkimata.