«Meil on võib-olla liiga hea elu, seepärast oleme ära unustanud, et terve loom kõlbab süüa.» Epp Mihkels kinnitab, et peolaualgi ei pea ainult fileed kasutama Foto: Jüri Seljamaa
Toiduuudised
27. veebruar 2016, 06:00

Pullimunad ja lambakeeled: säästlik teeb gurmeeroad rupsist (10)

"Liha on hästi õrna struktuuriga, meenutab pigem linnumaksa. Ka mingit spetsiifilist lõhna nagu neerudel, ei tasu karta," kirjeldab pulli- ja kuldimune äsja ilmunud rupsiraamatu autor Epp Mihkels ning soovitab mõnd delikaatse liha maitsega munarooga pakkuda lihavõttelaualgi. Munad on munad.

"Liha on hästi õrna struktuuriga, meenutab pigem linnumaksa. Ka mingit spetsiifilist lõhna nagu neerudel, ei tasu karta," kirjeldab pulli- ja kuldimune äsja ilmunud rupsiraamatu autor Epp Mihkels ning soovitab mõnd delikaatse liha maitsega munarooga pakkuda lihavõttelaualgi. Munad on munad.

"Kui meil on nii pulli- kui ka kuldimunad pigem gurmaanide maiusroog, siis näiteks Ameerika paljudes osariikides, aga ka

Serbias peetakse isegi pullimunade söömise festivale," ütleb raamatu "Hõrgud road rupskitest" ilmutanud Epp Mihkels.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99