Toiduuudised

Pullimunad ja lambakeeled: säästlik teeb gurmeeroad rupsist

Kersti Eero, 27. veebruar 2016, 06:00

10 KOMMENTAARI

p
Pseudogurmaan/ 28. veebruar 2016, 12:02
Kaasajal on meie maal näljahäda juba nii suureks paisunud, et hakkame sööma ka vanu autokumme praetuna kasutatud mootoriõlis. Küllap on ülimaitsev!
Tagasihoidliku inimesena jään ise siiski kartuli, leiva, liha ja aedviljade peale.
e
ehhhh/ 28. veebruar 2016, 11:07
Rupsid ja rupsid, kurat! Oleks aeg hakata oma kollektiivis korrektuure tegema ja põhiharidusega "ajakirjandushuvilised" minema saata...
a
Ajakirjanik võiks ikka eesti keelt osata/ 27. veebruar 2016, 21:18
Eesti keele seletav sõnaraamat: rupski - süda, kopsud jt. rupskid. Rupskid pruugiti argitoiduks. Ostis lihakarnist natuke rupskeid.
▷ Liitsõnad: hane|rupski, lamba|rupski, veiserupski.
e
Em/ 28. veebruar 2016, 23:04
Nii rupskid kui rupsid on eesti keeles lubatud sõnad. Praegu isegi soovitatakse sõna rups rohkem kasutada.
r
Riisikas/ 27. veebruar 2016, 20:33
Pullimunad on tõesti väga maitsvad, mina olen neid keetnud .Maitselt meenutavad keelt.
v
vaidlen vastu/ 16. juuli 2018, 13:30
väga jälgi maitsega...
riia restos sõin...
enam ei kavatsegi süüa...
e
ei/ 27. veebruar 2016, 16:10
maksa toorainet sõimata kui ise oskamatu oled. Lapsepõlves said need asjad kõik äraproovitud, isa eestvedamisel - nüüd täiskasvanud peast ei viska ka neid aia taha. Kui ei tea, mida sööd, siis kiidab igaüks, kes neid maitseb.
g
ger5/ 27. veebruar 2016, 14:11
sellised teemad ajavad oksendama,,midagi väga jälki ... ja inimene kes neid asju sööb meenutab midagi väga vastikut, õudat ja jälestusväärsed. iga naine või mees saab kohe kinga ,kui .... neid asju õgib
w
Why not/ 27. veebruar 2016, 14:42
äkki väike pits alla sööki, ehk läheb libedamalt alla?
n
Nojah,/ 28. veebruar 2016, 10:47
Sama hästi võib ju puhast sitta süüa ...