Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
15. veebruar 2016, 15:15

UNISTUSTE DIEET: Valmista need kaks soodsat jooki ja kaota neli kilo vaid kahe päevaga! (23)

Igaüks teab, kui keeruline on head toitu nautides üleliigseid kilosid kaotada. Õnneks on olemas mõned lihtsad dieedid, mis aitavad kaalulangetusprotsessi kiirendada.

See 48-tunni dieet aitab kaotada 3-4 kilo ühe päevaga, mis on suurepärane võimalus, kui enne mõnd tähtsat pidu on lemmikkleit pisut kitsaks jäänud, kirjutab Healthy Life Tricks.

Selle dieedi võimsa kaalulangetusefekti tagab tõik, et selles on antioksüdant nimega lükopeen ning selles kasutatavad köögi- ja teraviljad soodustavad puhastusprotsessi. Kõik, mida sa kilode kaotamiseks ning ainevahetuse ergutamiseks vajad, on valmistada endale kaks jooki ning juua neid siis kas hommikul või õhtul.

Valmistamaks kaalu langetamist kiirendavat jooki võta 300 ml vett, 2 sl sidrunimahla, 1 spl vahtrasiirupit, 1 tl tšillipipart ja 1 tl ingverit. Pane kõik koostisosad blenderisse ja sega, kuniks saad ühtlase segu. Rüüpa jooki õhtul enne magamaminekut.

Ainevahetuse ergutamise mahla valmistamiseks võta 6 sl sidrunimahla, 2 tomatit, 4 küüslauguküünt, 500 ml vett ning 6 jääkuubikut. Pane taas kõik koostisosad blenderisse ning valmista ühtlane segu. Joo seda hommikul tühja kõhuga enne hommikusööki.