Toiduuudised

Kas jogurti söömine võib tekitada vähki? (7)

LISA KOMMENTAAR

On14. veebruar 2016, 19:48
õige küll, et talupidajate e. loomapidajate kohta Eestis hakkame varsti Punasest Raamatust näpuga rida ajama, et mis, kus ja millal... Jah, Laari valitsus pani esimese paugu. Kuidas küll praegune valitsus nii silma-kõrvaklapistatud on ja ei mõista loomapidamise hukule piiri panna? Lastakse piimatootjale üle 4% -lise piima liitri eest maksta ainult 23 e.senti? Töötlejad panevad POOLE VETT juurde ja vaadake, mis see SIIS VEEL maksab? Mis maksab palja lõssi liitergi... Muudest toodetest rääkimata. Nii, et meil elavad tõesti ainult ärimehed, kes omakorda kurdavad, et küll neil on ikka raske elu (ja suured maksuvõlad). HA-HA-HA.
eh14. veebruar 2016, 08:30
see jogurt. Proovisin ja leidsin, et mingi tugevalt tehislik maitse on. Ju siis maitsetugevdajad, toiduvärvid, mingid tehislikud maitsed. Võib-olla oleks harjunud, kui rohkem tarvitaks, aga rahakott piirab.
Minu jogurt on keefir + oma aiast, omatehtud maasikamoos, mustsõstramoos jne. Kahjuks ise ei saa keefiri teha.
Rai13. veebruar 2016, 18:58
Austatud vanaema (12.30) ja kõik teised kohalikule toidule rõhuasetajad! HILJAKS HAKKATE JÄÄMA! Tehkem silmad-kõrvad lahti ja vaadake-kuulake mis toimub meie kohalike toidutootjatega käesolevast aastast alates (osaliselt ka varem), kus käib taludes ja ka paljudes suurfarmides loomade müük tapalavale ja kuhu iganes, SEST TEGELIKUD TOOTJAD-MUSTATÖÖTEGIJAD (mitte piimalahjendajad-töötlejad) ON "TÄNU SOODSALE" PÕLLUMAJANDUSPOLIITIKALE K Ä P U L I SURUTUD ja seega likvideerivad loomapidamisi, et mitte seda KASVAVAT MIINUST üle pea lasta kasvada, et pärast võllas rippuda. Sest meie riigiisad-emad ei tea ega tahagi teada, mis pealinnast väljapool toimub või on. Ajavad üks-teise võidu ainult "suusoojaks" juttu ja arvavad, et kõik teised peale nende on lo...d. Ja nüüd siis on tagajärjed käes. NII, ET NIIPALJU SIIS KOHALIKELT LOOMAPIDAJATELT OSTETUD PIIMAST TEHTUD JOGURTIST, HAPUKOOREST, VÕIST, JUUSTUST JA KOHUPIIMAST jne. "AITÄHHH" meie LADVIKULE EESOTSAS PÕLLUMAJANDUSMINISTER e. MAAELUMINISTER URMAS KRUUSEGA. OLETE "VÄGEVAD" KÜLL, IMETLEGE END.
lehmatav tõde13. veebruar 2016, 14:36
ükskõik milliste lehmapiimal põhinevate piimatoodete söömine tekitab vähki:
https://www.youtube.com/watch?v=tQwe6lrx4b4
Vanaema13. veebruar 2016, 12:30
Kogu see töödeldud toit kiledes ja plastpakendites teeb inimesed haigeks. Asi pole jogurtis endas. Pastöriseeritud,homogeniseertud, mikrouunitud jne. läbinätsutatud toitu pole mõtet süüa. Kõik söödav ja kasulik on seal hävitatud. Ostke talunikelt puhast piima ja tehke ise kodus jogurtit, hapupiima, kohupiima. Milleks seda mürgistes plasttopsides, liigse suhkru ja mingisuguse "maitselist" jama poest tooma peab. Uus põlvkond ei teagi enam, mis maitse on õigel ja puhtal toidul. Proovige ja saate teada.
Vanaisa.13. veebruar 2016, 13:21
Tubli, vanaema. Just nii nagu me mõtleme, ongi meile andnud võimaluse olla vanavanemad.
no ärge jurage,talumehi ju polegi enam,14. veebruar 2016, 10:20
on ainult ärimehed.Talumeestega sai ühelepoole Laali valitsus koos euroliiduga.Tuleb see veneaeg meelde,kus pöösaid ja kanu loeti.Ei muutu siin ilmas midagi.-