Toiduuudised

Hernesupp: purgisupp valmib kümme korda kiiremini kui ise keetes (8)

LISA KOMMENTAAR

mees soomes12. veebruar 2016, 20:22
ostsin ka enne neid pugisuppe - natuke manti juurde ja väga hea sai !! aga siis juhuslikult lugesin/tõlkisin - soomes - peab olema eesti kaubal peal soome keelne etikett - mida sisaldab jne ... E AINED - kohutav kui palju ja veel millised !!! rohkem ei osta ja ei soovita !!! keetke ise suppi odavam ja tervislikum
herned likku9. veebruar 2016, 14:14
isegi tund aega aitab üle 12t pole mõtet ise ostan rohelisi koorega purgisupp on ju kallis ka
puljongikuubik pool tassi odratangu riivitud porgand sibul praadida piparad sellerid suitsuribi tervelt ei
meeldi hakitud tükid
Maxumaxja7. veebruar 2016, 20:01
Sa viidikas pole vist korralikku kodus valmistatud hernesuppi saanudki ,et julged seda purgisodi heaks nimetada.Ise ei osta kunagi seda sodi olgu see siis kergelt või "raskesti"avatava kaanega nagu nüüd reklaamitakse.Sisu on ikka sama sodi.
supp7. veebruar 2016, 15:00
Hernesupi keetmine ei ole keeruline ja eeldab peamiselt aja planeerimist. Kui herned on õigel ajal likku pandud, siis tegelik tööaeg, mis kulub singi hakkimisele, sibula ja porgandi koormisele ja hekseldamisele on sisuliselt olematu. Edasi ta keeb lihtsalt omaette, vahel natuke liigutad. Mitu korda odavam ja maitsvam tuleb ka kätte.
supp ile /15:007. veebruar 2016, 20:50
Väga huvitav söögi tegemisele aega planeeritakse. Teiseks esimene kord kuulen porgandit kooritakse. Väga imelik jutt.
Taluperenaine,7. veebruar 2016, 13:57
Need purgisupid on prügimäe kaup.Juhul kui teedki siis peab samapalju lisandeid lisama mis seal kogus pool liitrit.Sellest poolest liitrist saad ainult pool liitrit mingisugust lürri laket mida ei taha koer ka. Kes küll rumal inimene on selle jama kirjutanud. Mida tehakse hernestega enne keetmist ja kuidas ja millised herned sobivad supiks. Söögi tegemisel ei loeta punkte ega kiirust.Toit peab olema maitsev,et ei lähe solgi ämbrisse nagu teie toit. Kui on hernesupp valmis palun ütelge mida peab kohe tegema supiga ja millal süüakse. Palun mitte solvuda teie suppi ei söö meie talu siga ka rääkimata koerst. Ei saa aru kus kohast need rumalad inimesed tulevad kas pagulastega koos.
viidikas6. veebruar 2016, 22:43
kui panna natugene maitseaineid juurde siis on väga hea
kui8. veebruar 2016, 18:43
Panna kirvele keetmise ajal juurde porgandit kaalikat,kapsast kartulit ja muud, saab ka väga hea kievesupi,proovige,kui ei usu.