Kooki tee küpsetuspaberil, makroone silikoonmatil (3)
, 6. veebruar 2016 06:00
ENDISELT ELUS: Müügile jõudnud korduvkasutatav küpsetuspaber ja küpsetusmatid pole klassikalist küpsetuspaberit veel kõrvale tõrjuda suutnud.Foto: Vida Press
Lisaks vanale tuttavale küpsetuspaberile on tekkinud nii korduvkasutatavad küpsetuslehed, silikoonmatid kui ka teflonist alused. Kõik nad sobivad erinevatele küpsetistele.
Kondiitriäri Suhkruingel looja Kertu Lukas leiab, et kõiki kooke korduvkasutataval küpsetuspaberil küpsetada ei saa ning koogivormi sisse silikoonmatti ikka ei suru.
"Mõni küpsetis õnnestub jällegi paremini silikoonmatil, näiteks on mugav kasutada makroonimatte, millega kõik makroonid kenasti ühesuurused saavad," räägib ta.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
3 KOMMENTAARI