ENDISELT ELUS: Müügile jõudnud korduvkasutatav küpsetuspaber ja küpsetusmatid pole klassikalist küpsetuspaberit veel kõrvale tõrjuda suutnud.Foto: Vida Press
6. veebruar 2016, 06:00
Kooki tee küpsetuspaberil, makroone silikoonmatil (3)
Lisaks vanale tuttavale küpsetuspaberile on tekkinud nii korduvkasutatavad küpsetuslehed, silikoonmatid kui ka teflonist alused. Kõik nad sobivad erinevatele küpsetistele.
Lisaks vanale tuttavale küpsetuspaberile on tekkinud nii korduvkasutatavad küpsetuslehed, silikoonmatid kui ka teflonist alused. Kõik nad sobivad erinevatele küpsetistele.
Kondiitriäri Suhkruingel looja Kertu Lukas leiab, et kõiki kooke korduvkasutataval küpsetuspaberil küpsetada ei saa ning koogivormi sisse silikoonmatti ikka ei suru.
"Mõni küpsetis õnnestub jällegi paremini silikoonmatil, näiteks on mugav kasutada makroonimatte, millega kõik makroonid kenasti ühesuurused saavad," räägib ta.
Edasi lugemiseks:
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Miks söögitegemisel mingeid imelikke vahendeid peab kasutama? Ma ei usu, et need tevisele kasulikud on.