Toiduuudised

Kooki tee küpsetuspaberil, makroone silikoonmatil (3)

Piret Parik, 6. veebruar 2016 06:00
ENDISELT ELUS: Müügile jõudnud korduvkasutatav küpsetuspaber ja küpsetusmatid pole klassikalist küpsetuspaberit veel kõrvale tõrjuda suutnud.Foto: Vida Press

Lisaks vanale tuttavale küpsetuspaberile on tekkinud nii korduvkasutatavad küpsetuslehed, silikoonmatid kui ka teflonist alused. Kõik nad sobivad erinevatele küpsetistele.

Kondiitriäri Suhkruingel looja Kertu Lukas leiab, et kõiki kooke korduvkasutataval küpsetuspaberil küpsetada ei saa ning koogivormi sisse silikoonmatti ikka ei suru.

"Mõni küpsetis õnnestub jällegi paremini silikoonmatil, näiteks on mugav kasutada makroonimatte, millega kõik makroonid kenasti ühesuurused saavad," räägib ta.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

15.11.2015
Kuidas maiustada tervislikult?
06.11.2015
Pagarisaate võitnud Krista: müügilolev tort ei kannata kriitikat ja lubatud auhinnast pole juttugi!
05.11.2015
Udupeene tordi teinud Merle: usutavasti on minu retseptidel põhinevad pagaritooted ka praegu poelettidel