GALERII | Vaata, kes käisid tippkokk Dmitri Roozi autoriõhtusöögil!
Viiekäigulise õhtusöögi peakangelaseks oli Peipsi koha unikaalses serveeringus.
"Võtsin ette omamoodi väljakutsuva ülesande serveerida küllalt keerulist kalarooga korraga sajale inimesele, sest peakokana loomulikult soovin pakkuda seda peale žürii ka laiemale ringile," tutvustas Dmitri Rooz õhtusööki.
Rooz võitis sama tööga eelmise aasta sügisel toimunud Eesti eelvooru.
Õhtusöögi menüü:
Vürtsikilujäätis krõbeda rukkileivaga
Suitsutatud pardifilee pardimuna kreemiga
Karusmarja-koriandri sorbee
Madalal temperatuuril küpsetatud koha ja kammkarbi ballotine kreemja vahuveini kastmega
Meekook pärnaõiejäätise ja ebaküdoonia salatiga
Lisaks ootas külastajaid suupistete valik ja trendikad eestipärased kokteilid.
Bocuse d'Or on prestiižseim kokakunsti võistlus maailmas. Esimest korda kutsuti Eesti osalema sellel maailma enim jälgitud kokandusvõistlusel 2008. aastal. Dmitri Rooz esindab Eestit Bocuse d'Or võistlusel juba teist korda. Esimest korda esindas ta Eestit sel võistlusel aastal 2010.
Kommentaarid (0)