Foto: Vida Press
Piret Parik 30. jaanuar 2016 06:00
Kes meist ei oleks kuulnud küüslaugu tervistavast mõjust. Nagu ka ebameeldivast haisust, mis pärast sööjale külge jääb. See-eest võib pärast musta küüslaugu söömist rahulikult kas või armsamat suudelda. 

Kes meist ei oleks kuulnud küüslaugu tervistavast mõjust. Nagu ka ebameeldivast haisust, mis pärast sööjale külge jääb. See-eest võib pärast musta küüslaugu söömist rahulikult kas või armsamat suudelda. 

Must küüslauk pole eraldi liik, vaid see on saadud vana tuttava küüslaugu kuumtöötlemisel. Küüned lähevad mustaks, kui mugulat hoida umbes 45 päeva spetsiaalses kambris kindla õhuniiskuse käes. Peale värvi muutub selle ajaga terav maitse magusaks.

Musta Küüslaugu tegevjuht Margus Sarmet tõdeb, et põhimõtteliselt saab musta küüslauku koduski teha, kui inimesel on võimalik kolm nädalat jutti elektriahju kütta. Siinkohal peab arvestama aga küüslaugulõhnaga, mida eritub palju ja mis jääb kõigele külge. 

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon