Toiduuudised

KOHVISÕLTLASTELE: filtrikohvide Ferrari espresso asemel

Kersti Eero, 9. jaanuar 2016 06:00

7 KOMMENTAARI

i
Isaac/ 9. jaanuar 2016 20:32
Siiski Hollandlaste Moccamaster on enamuse filtrikohvi austajate Ferrari.
j
Java Jive/ 9. jaanuar 2016 19:29
Chemex pole kõigi jaoks. Kui tarbida valitud kvaliteet kohvi ube, siis on võimalik Chemexit kasutades valmistada tõesti ülihead kohvi ja nautida eri kohviubade maitseomadusi isegi õrnima maitsenüansini. Kuid see on vägagi ebamugav ja aeganõudev toiming! Me räägime pigem kohvigurmaanluse elustiilist antud juhul. Kohvikus kindlasti tasub sellisel meetodil valmistatud kohvi nautida!
e
Ega Ferrarigi/ 12. jaanuar 2016 09:20
pole kõigi jaoks. Ja sellega sõitjatel on ka kohvi valmistamiseks teenija.
n
nnnn/ 9. jaanuar 2016 11:45
Hapukas kohv on jälk. Õllemaitseline? Miks mitte siis juba õlut juua.
t
to nnn/ 10. jaanuar 2016 14:19
õige. Samas olevat ka igatsugu kirsimaitselised õlled viimane jälkus isegi naiste jaoks, v.a. beibed.
e
et/ 9. jaanuar 2016 08:55
Kõige parem on nn"pätikohvi" - paar lusikat tassi ja 90 kraadine vesi peale, lase nats seista. kurna ja lase hea maitsta:)
k
kohvijoodik/ 10. jaanuar 2016 10:19
Ei ole veel elus pätikohvi kurnanud. Tuleb kasutada õige jahvatusega segu, et puru ilusti põhja vajuks. Ja lisada suts soola või hoopis kergelt soolaka mineraalveega saab parima kohvi.