Maroko köögi lahutamatu osa moodustavad vürtsid. Foto: Vida Press
Toiduuudised
31. detsember 2015, 06:00

Toidutrendid 2016: hüvasti, lehtkapsas ja kookosvesi! Tere tulemast Aafrika köök (2)

Paralleelselt lõppeva aasta parimate ja halvimate pingeridade koostamisega prognoosib toidumaailm aastavahetuse eel ka tulevikku. Oma trendiülevaate panevad paika nii suurtootjad kui ka rahvusvahelised restoranide ühendused. Olulisemad neist on kokku kogunud portaal Conde Nast traveler.

Paralleelselt lõppeva aasta parimate ja halvimate pingeridade koostamisega prognoosib toidumaailm aastavahetuse eel ka tulevikku. Oma trendiülevaate panevad paika nii suurtootjad kui ka rahvusvahelised restoranide ühendused. Olulisemad neist on kokku kogunud portaal Conde Nast traveler.

Köögiviljast on saanud uus liha

Kui aasta tagasi võis märgata, et köögiviljad muutuvad toidulaual üha tähtsamaks, siis praegu tuleb tõdeda nende üha jõulisemat võidukäiku. Kõik trendikad toidukohad pakuvad roogi taimetoitlastele ning iial varem pole nii palju pakutud lihata roogade retsepte.

Edasi lugemiseks: