Toiduuudised

Toidutrendid 2016: hüvasti, lehtkapsas ja kookosvesi! Tere tulemast Aafrika köök (2)

Kersti Eero, 31. detsember 2015 06:00
Maroko köögi lahutamatu osa moodustavad vürtsid. Foto: Vida Press

Paralleelselt lõppeva aasta parimate ja halvimate pingeridade koostamisega prognoosib toidumaailm aastavahetuse eel ka tulevikku. Oma trendiülevaate panevad paika nii suurtootjad kui ka rahvusvahelised restoranide ühendused. Olulisemad neist on kokku kogunud portaal Conde Nast traveler.

Köögiviljast on saanud uus liha

Kui aasta tagasi võis märgata, et köögiviljad muutuvad toidulaual üha tähtsamaks, siis praegu tuleb tõdeda nende üha jõulisemat võidukäiku. Kõik trendikad toidukohad pakuvad roogi taimetoitlastele ning iial varem pole nii palju pakutud lihata roogade retsepte.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

04.05.2018
Eesti toit 25 aasta pärast: Kas sööme sinki ja suhkrut või pistame põske kapsleid
06.01.2018
Trendid toidumaailmas: kohalik värske toit, hoidistamine ja fast food
15.09.2012
Lõuna-Aafrika köök: kõhu kaudu kaamose vastu
04.04.2002
Kaks meest köögis, Lõuna-Aafrika toitudest rääkimata