SUUPISTED OLGU VÄRVILISED: Nagu riietemoes toob ka toidumaailmas iga hooaeg uued trendivärvid. Praegu löövad laineid kontrastid.Foto: Teet Malsroos
Piret Parik 31. detsember 2015 06:00
"Praegu on moes erinevate värvide kasutamine, samuti toorainete viilutamine ja ribastamine. Mida õhemad viilud, seda trendikam," soovitab kohvik Sõbrad peakokk Rene Raotma, missuguseid näkse võiks vana-aasta õhtuks teha.

"Praegu on moes erinevate värvide kasutamine, samuti toorainete viilutamine ja ribastamine. Mida õhemad viilud, seda trendikam," soovitab kohvik Sõbrad peakokk Rene Raotma, missuguseid näkse võiks vana-aasta õhtuks teha.

Suupistete meisterdamisel tuleks olla hästi mänguline, sest praktiliselt kõike külmkapis leiduvat saab omavahel kokku sobitada.

Kui professionaalsetel kokkadel käib võidujooks sinise värvi saamise nimel, siis kodukokkadel soovitab Rene otsida mitte omavahel sobivaid värve, vaid luua kontraste. Näiteks pannil mustaks kärsatatud kirsstomati poolikud annavad suupistevaagnale ilusa efekti.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon