kirjas oli, et kasulik on just VÄRSKE hapukapsas. Meie aga sööme ju enamasti hoopis praekapsast, räägiks selle kohta ka, palju seal kasulikke asju üldse alles on?
Kui keegi siin on teadjam, palun kirjutage sellest keedetud-hautatud-praetud hapukapsast, kui palju on seal C-vitamiini ja seedefermente turhutavaid aineid järel peale kuumtöötlemist. Täna hommikul oli just saade "Flamenko ja hapukapsad", kus pere elas metsas ilma elektrita ja kes teevad hapukapsast. Jäi kõrva selline asi, et aastate jookusl on välja selgitatud kapsa sordid, mis on head hapendamiseks. Tuli kohe meelde minu sõbranna Soomes, kes räägib, et eluaeg ise hapukapsast teinud, isegi kapsariiv on sama, aga Soomes kapsas ei tule nii hea. Suu hakkas vett jooksma, kui saates nitas seda turukapsast, siinmail peab Lidli saksa _weinsauerkraut_ konservkapsaga leppima.
Tere.Turult ei saa kapsast osta enam isegi talunikelt.Kõik on oma kasupeal väljas ainult raha teha ja saasta müüa.Täna sain väga head hapendatud kapsast MAXIMA st. Korrlikult soolakas,köömned ja porgand sees mis ilma nende komponentideta ei ole kapsas vaid saast.Pool pakki on alles homme tuleb uus osta kui on enam.Olen üles kasvanud Lõuna Eestis emajõe kaldal.Nägin kuidas vara kevadeti naistepäeva paiku saunadest tuli suitsu mitu päeva järjest kui suitsutati liha.Tean kõik kuidas see liha suitsetamine käib kuid mind häirib see.Lihalettides sildid,lepasuidsu sink.No püha taevas,kas olete elus kuulnud mõnda männisuidsu või kuusesuidsu sinki.Teiseks jälle verivorst lambasooles.No milleks neid rumalusi nagu maasuitsu sink.Mina peaks siis ütlema linnasuitsu sink,linnasuitsu latikas mida kõike minul mees oskab teha väga hästi.Olen ka näinud harituid inimesi müümas kellel silt lihtsalt suitsuliha,verivorst jne.Head hariduse omandamist eriti eesti keeles.
Tere.Turult ei saa kapsast osta enam isegi talunikelt.Kõik on oma kasupeal väljas ainult raha teha ja saasta müüa.Täna sain väga head hapendatud kapsast MAXIMA st. Korrlikult soolakas,köömned ja porgand sees mis ilma nende komponentideta ei ole kapsas vaid saast.Pool pakki on alles homme tuleb uus osta kui on enam.Olen üles kasvanud Lõuna Eestis emajõe kaldal.Nägin kuidas vara kevadeti naistepäeva paiku saunadest tuli suitsu mitu päeva järjest kui suitsutati liha.Tean kõik kuidas see liha suitsetamine käib kuid mind häirib see.Lihalettides sildid,lepasuidsu sink.No püha taevas,kas olete elus kuulnud mõnda männisuidsu või kuusesuidsu sinki.Teiseks jälle verivorst lambasooles.No milleks neid rumalusi nagu maasuitsu sink.Mina peaks siis ütlema linnasuitsu sink,linnasuitsu latikas mida kõike minul mees oskab teha väga hästi.Olen ka näinud harituid inimesi müümas kellel silt lihtsalt suitsuliha,verivorst jne.Head hariduse omandamist eriti eesti keeles.
Felixi-kõrvitsaid/kurke/! Ja ostke kindlasti liha--Selverist/Prismast--Eestimaist- Poola/ või Hollandi päritolu! Laske hea maitsta Eestimaisel/Poola karulal ja Peipsi/ Hollandi sibulal! Ostke--sest homme võib olla juba hilja!
KOMMENTAARID (12)