Toiduuudised

Uudist täiendatud!

GALERII | "Müstiline õhtusöök" natside kellaga, köögis juhatab vägesid Soome tippkokk Matti Jämsen (1)

Kersti Eero, Õhtuleht.ee, 12. detsember 2015 14:00
Soome tippkokk Matti Jämsen.Foto: Gurmeeteater

Eile alustas Gurmeeteater oma teist toitvat hooaega lavastusega "Müstiline õhtusöök". Sel korral toob teater rahva ette Soome tippkoka Matti Jämseni menüüga ühendatud etenduse, kus sündmused hargnevad lahti otse restoranikülastajate keskel.

"Bocuse d’Oril" tänavu neljanda koha saavutanud ja võistluse parima liharoa autoriks tunnistatud Matti Jämsen pakub Gurmeeteatris põhiroaks "Siga ja sellerit".

"Madalal kuumusel hautatud seakõht peterselli- ja selleripüreega on sündinud spetsiaalselt selle õhtu tarbeks. Sealiha on üks minu lemmik toorainetest, see lihtsalt maitseb nii hästi," ütleb Jämsen. Parima liharoa tiitli tõi soomlasele lõppvõistlusel küll pärlkana, aga pääsu Lyoni tagas talle Euroopa eelvoorus siga.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

06.01.2017
Mihkel Raud: Gurmeeteatri “Patuste õhtusöök” on kui intrigeeriv telesõu
13.00.2017
Ain Mäeots toob Gurmeeteatris lavale seitse surmapattu
10.11.2015
Gurmeeteater pakub „Müstilist õhtusööki”
05.07.2014
Tippkokk Geir Skeie: armastan teha toitu, mida ma ka ise süüa tahaksin