Soome tippkokk Matti Jämsen.Foto: Gurmeeteater
Kersti Eero, Õhtuleht.ee 12. detsember 2015 14:00
Eile alustas Gurmeeteater oma teist toitvat hooaega lavastusega "Müstiline õhtusöök". Sel korral toob teater rahva ette Soome tippkoka Matti Jämseni menüüga ühendatud etenduse, kus sündmused hargnevad lahti otse restoranikülastajate keskel.

Eile alustas Gurmeeteater oma teist toitvat hooaega lavastusega "Müstiline õhtusöök". Sel korral toob teater rahva ette Soome tippkoka Matti Jämseni menüüga ühendatud etenduse, kus sündmused hargnevad lahti otse restoranikülastajate keskel.

"Bocuse d’Oril" tänavu neljanda koha saavutanud ja võistluse parima liharoa autoriks tunnistatud Matti Jämsen pakub Gurmeeteatris põhiroaks "Siga ja sellerit".

"Madalal kuumusel hautatud seakõht peterselli- ja selleripüreega on sündinud spetsiaalselt selle õhtu tarbeks. Sealiha on üks minu lemmik toorainetest, see lihtsalt maitseb nii hästi," ütleb Jämsen. Parima liharoa tiitli tõi soomlasele lõppvõistlusel küll pärlkana, aga pääsu Lyoni tagas talle Euroopa eelvoorus siga.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99