Soome tippkokk Matti Jämsen.Foto: Gurmeeteater
Toiduuudised
12. detsember 2015, 14:00

Uudist täiendatud!

GALERII | "Müstiline õhtusöök" natside kellaga, köögis juhatab vägesid Soome tippkokk Matti Jämsen (1)

Eile alustas Gurmeeteater oma teist toitvat hooaega lavastusega "Müstiline õhtusöök". Sel korral toob teater rahva ette Soome tippkoka Matti Jämseni menüüga ühendatud etenduse, kus sündmused hargnevad lahti otse restoranikülastajate keskel.

Eile alustas Gurmeeteater oma teist toitvat hooaega lavastusega "Müstiline õhtusöök". Sel korral toob teater rahva ette Soome tippkoka Matti Jämseni menüüga ühendatud etenduse, kus sündmused hargnevad lahti otse restoranikülastajate keskel.

"Bocuse d’Oril" tänavu neljanda koha saavutanud ja võistluse parima liharoa autoriks tunnistatud Matti Jämsen pakub Gurmeeteatris põhiroaks "Siga ja sellerit".

"Madalal kuumusel hautatud seakõht peterselli- ja selleripüreega on sündinud spetsiaalselt selle õhtu tarbeks. Sealiha on üks minu lemmik toorainetest, see lihtsalt maitseb nii hästi," ütleb Jämsen. Parima liharoa tiitli tõi soomlasele lõppvõistlusel küll pärlkana, aga pääsu Lyoni tagas talle Euroopa eelvoorus siga.

Edasi lugemiseks: