ALUSTA LINNUMAKSAST: Algajal pasteedivalmistajal tasub katsetada kana- või pardimaksaga. Linnumaksa-leivamääre jääb mahe ja kreemjas. Foto: Laura Oks
Piret Parik 12. detsember 2015 06:00
Pasteet on üks jõululaua klassikuid ja selle tegemist ei tasu peljata. Algajale sobib katsetamiseks linnumaks, kuna see on pehme ja seda on lihtne valmistada.

Pasteet on üks jõululaua klassikuid ja selle tegemist ei tasu peljata. Algajale sobib katsetamiseks linnumaks, kuna see on pehme ja seda on lihtne valmistada.

Olde Hansa peakoka Emmanuel Wille sõnul on kana- ja pardimaks mahedamaitselised, tänu sellele on just linnumaks hea pasteedi tegemiseks. Neid mõlemaid võib retseptides ka üksteisega asendada, tulemus näeb ikka samasugune välja.

"Maitse poolest on kanamaks natuke mõrum ja seda tuleb alguses ka rohkem puhastada," lausub Emmanuel. Kanamaksa kasuks aga räägib tema soodne hind.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon