Toiduuudised

Linnumaksast tuleb mahe, looma omast tugeva maitsega pasteet

Piret Parik, 12. detsember 2015 06:00

4 KOMMENTAARI

g
Gloria/ 14. detsember 2015 18:16
Lõpetan lause,Mina kui naisterahvas ei saa sellist lürri suu sisse võtta.Tänan.
g
Gloria,/ 14. detsember 2015 18:13
Ilius kuulda imikute toidust.Mida ma mehele pakun?Kas sama pasteedi või seebijupi suhu.Sellist lürri mina kui naisteravas
o
oo/ 13. detsember 2015 07:25
päris pasteediks tuleb võtta veise ja sea maksa pooleks, siis on pasteedil maitset. 1/3 seamaksa, 1/3 veisemaksa, 1/3 pekist liha,näit. põseliha.
O
./ 12. detsember 2015 11:17
Oma kogemustest--liigsest subproduktide söömisest tekib podagra oht.