Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Linnumaksast tuleb mahe, looma omast tugeva maitsega pasteet
(4)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(4)
värskemad
parimad
vanimad
Gloria
14. detsember 2015, 18:16
Lõpetan lause,Mina kui naisterahvas ei saa sellist lürri suu sisse võtta.Tänan.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Gloria,
14. detsember 2015, 18:13
Ilius kuulda imikute toidust.Mida ma mehele pakun?Kas sama pasteedi või seebijupi suhu.Sellist lürri mina kui naisteravas
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
oo
13. detsember 2015, 07:25
päris pasteediks tuleb võtta veise ja sea maksa pooleks, siis on pasteedil maitset. 1/3 seamaksa, 1/3 veisemaksa, 1/3 pekist liha,näit. põseliha.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
.
12. detsember 2015, 11:17
Oma kogemustest--liigsest subproduktide söömisest tekib podagra oht.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (4)