Toiduuudised

Lugu ilmus esmakordselt 2012. aasta septembrikuu Tervis Plussis.

Igavikuline küsimus: soolaga või soolata?

Ille Grün-Ots , 29. november 2015 10:40

3 KOMMENTAARI

n
nui/ 29. november 2015 23:19
Soola ja südamehaiguste seos on ammu ümber lükatud.
Kas arstid jm. "eksperdid" üldse ei hoia ennast kursis sellega mis maailmas toimub? Korrutatakse nagu mantrat mingeid teadmisi, mida pool sajandit tagasi ainuõigeks peeti. Ja ei mingit arengut!
f
fjfrh/ 29. november 2015 12:11
Meresoolaveega nina loputamine - suht sadismus...
Kergelt soolaka vee ultraheliga tekitatud udu on oluliselt "pehmem" ninna sattudes ja jõuab kaugemale ja sügavamale, ehk aitab isegi kopsudes olevat kraami vedeldada...
K
...../ 29. november 2015 11:28
Kõrvetised tekivad, kui inimene ei saa seedimiseks piisavalt kloori soolast (NaCl) näpuga pisut keele peale sulama või pisut soolvett ja alla neelata ning kõrvetised taanduvad.