Toiduuudised

Kiired kartuliroad argiõhtuks 

Piret Parik, 21. november 2015, 08:00
Mundris kartulid kreveti-kodujuustukastmega. See on just sedasorti roog, mille puhul toiduvalmistamisse panustamine on üsna pöördvõrdeline sööjate rahuloluga, ehk siis reeglina tekitab kodujuustutäidisega mundris ahjukartul neis alati rõõmsa elevuse.» Tuuli MathisenFoto: Tuuli Mathisen

"Praekartulite, vokiroa ja sõrnikute tegemiseks keeda nädala alguses suur potitäis koorega kartuleid valmis."

Selle asemel, et tööpäeva lõpus õhtusöögi pärast pead vaevata, tasub esmaspäeval potitäis kartuleid ära keeta ja siis terve nädal neist erinevaid roogi valmistada. Kui põhitooraine on sama, pole karta, et sööjates tüdimus tekib, sest kartuliroogade valik on lihtsalt nii lai.

Kartul on lihtne, odav ja maitseb kõigile, arvab toidublogija ja kokaraamatute autor Andra Kalda.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

28. september 2018, 07:00
ÕL VIDEO: Kuidas maitseb kartulimarmelaad? Milline kartulisort kuhu sobib?
27. juuni 2016, 15:00
Seitse põhjust, miks peaksid oma tervise nimel värsket kartulit sööma
10. oktoober 2015, 15:50
Milline sööja oled sina?
31. märts 2007, 00:00
Eestlased söövad tänaseni kartulikoori