Toiduuudised

Kiired kartuliroad argiõhtuks 

Piret Parik, 21. november 2015 08:00
Mundris kartulid kreveti-kodujuustukastmega. See on just sedasorti roog, mille puhul toiduvalmistamisse panustamine on üsna pöördvõrdeline sööjate rahuloluga, ehk siis reeglina tekitab kodujuustutäidisega mundris ahjukartul neis alati rõõmsa elevuse.» Tuuli MathisenFoto: Tuuli Mathisen

"Praekartulite, vokiroa ja sõrnikute tegemiseks keeda nädala alguses suur potitäis koorega kartuleid valmis."

Selle asemel, et tööpäeva lõpus õhtusöögi pärast pead vaevata, tasub esmaspäeval potitäis kartuleid ära keeta ja siis terve nädal neist erinevaid roogi valmistada. Kui põhitooraine on sama, pole karta, et sööjates tüdimus tekib, sest kartuliroogade valik on lihtsalt nii lai.

Kartul on lihtne, odav ja maitseb kõigile, arvab toidublogija ja kokaraamatute autor Andra Kalda.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

28.08.2018
ÕL VIDEO: Kuidas maitseb kartulimarmelaad? Milline kartulisort kuhu sobib?
27.05.2016
Seitse põhjust, miks peaksid oma tervise nimel värsket kartulit sööma
10.09.2015
Milline sööja oled sina?
31.02.2007
Eestlased söövad tänaseni kartulikoori