Mundris kartulid kreveti-kodujuustukastmega. See on just sedasorti roog, mille puhul toiduvalmistamisse panustamine on üsna pöördvõrdeline sööjate rahuloluga, ehk siis reeglina tekitab kodujuustutäidisega mundris ahjukartul neis alati rõõmsa elevuse.» Tuuli MathisenFoto: Tuuli Mathisen
Piret Parik 21. november 2015 08:00
"Praekartulite, vokiroa ja sõrnikute tegemiseks keeda nädala alguses suur potitäis koorega kartuleid valmis."

"Praekartulite, vokiroa ja sõrnikute tegemiseks keeda nädala alguses suur potitäis koorega kartuleid valmis."

Selle asemel, et tööpäeva lõpus õhtusöögi pärast pead vaevata, tasub esmaspäeval potitäis kartuleid ära keeta ja siis terve nädal neist erinevaid roogi valmistada. Kui põhitooraine on sama, pole karta, et sööjates tüdimus tekib, sest kartuliroogade valik on lihtsalt nii lai.

Kartul on lihtne, odav ja maitseb kõigile, arvab toidublogija ja kokaraamatute autor Andra Kalda.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad