Mundris kartulid kreveti-kodujuustukastmega. See on just sedasorti roog, mille puhul toiduvalmistamisse panustamine on üsna pöördvõrdeline sööjate rahuloluga, ehk siis reeglina tekitab kodujuustutäidisega mundris ahjukartul neis alati rõõmsa elevuse.» Tuuli MathisenFoto: Tuuli Mathisen
Toiduuudised
21. november 2015, 08:00

Kiired kartuliroad argiõhtuks

"Praekartulite, vokiroa ja sõrnikute tegemiseks keeda nädala alguses suur potitäis koorega kartuleid valmis."

"Praekartulite, vokiroa ja sõrnikute tegemiseks keeda nädala alguses suur potitäis koorega kartuleid valmis."

Selle asemel, et tööpäeva lõpus õhtusöögi pärast pead vaevata, tasub esmaspäeval potitäis kartuleid ära keeta ja siis terve nädal neist erinevaid roogi valmistada. Kui põhitooraine on sama, pole karta, et sööjates tüdimus tekib, sest kartuliroogade valik on lihtsalt nii lai.

Kartul on lihtne, odav ja maitseb kõigile, arvab toidublogija ja kokaraamatute autor Andra Kalda.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99