Peeti valmistada on võimalik lõpmatult eri meetodeid. Olen isegi peedist kooke teinud, keegi ei saa aru et peet üldse sees on. Samas pole vaja suhkrut lisada. Parim muidugi on röstitud juurviljad lihaga. Pole parimat maksa taastajat kui peet, seega andke takka!
Peeti valmistada on võimalik lõpmatult eri meetodeid. Olen isegi peedist kooke teinud, keegi ei saa aru et peet üldse sees on. Samas pole vaja suhkrut lisada. Parim muidugi on röstitud juurviljad lihaga. Pole parimat maksa taastajat kui peet, seega andke takka!
Peet on ilmselgelt kasulik toiduaine. Kahjuks on tarvitamine veidi tüütu, määrib töötlemisel käsi, jne . Kõige parem on keeta korraga suurem kogus peeti ja marineerida purkidesse, kasutades veidi suhkrut, köömneid ja õunaäädikat. Õunaäädikas on ju ka kasulik, mitte tavaline äädikas. Hea salat lihatoitude juurde. Üks hea hommikusöök : Leib, Merevaigu juust, küüslauguviilukesed ja peet + koorega kohv.
KOMMENTAARID (11)