Toiduuudised

Lugu ilmus esmakordselt 2012. aasta Tervis Plussis.

Linask – vaese mehe angerjas

Urmas Kokassaar, 24. oktoober 2015 15:34

9 KOMMENTAARI

m
marvin/ 25. oktoober 2015 18:39
kõige lihtsam survepesuriga tatt ja soomus maha võtta.saab ka kuuma veega ja siis kohe külma vette.kõige parem on teda praadida jahu ja munaga ja soojalt süüa -külmalt on prae kala nahk nagu kummikusäär.
r
rannakalur/ 25. oktoober 2015 14:01
Linaskil nagu ka angerjal saab lima ja soomused maha kui neid pesta eemalt survepesuri rotojet otsikuga.
c
clipper/ 25. oktoober 2015 15:43
kuju poolest võib olla küll, aga liha ja maitse ...
l
linask/ 25. oktoober 2015 11:21
on maitsvam kui miski angerjas
m
Maitse asi./ 25. oktoober 2015 13:31
Kellele meeldib ema, kellele tütar. Vahest ka mõlemad.
l
25. oktoober 2015 20:14
Linaskiga võrreldes on angerjas rasvane räbu!
a
25. oktoober 2015 07:34
aga hinnapoolest ta küll vaesemehe angerjas pole ;)
v
väga nämma kala kui tast kallerdisega / 24. oktoober 2015 23:18