Toiduuudised

Lugu ilmus esmakordselt 2011. aasta Tervis Plussis.

Tuhandeaastane suutäis soja (13)

LISA KOMMENTAAR

Lugeja 2. november 2015 09:07
Üle 90% maailmas toodetud sojast on GMO muundatud. Sööge jah seda sodi!
võiks teada 2. november 2015 01:46
töötlemata soja on toksiline. Palju teda varasematel sajanditel toiduks kasutati, tont seda teab aga vist mitte eriti. Vanakurat pidavat kh näljaga kärbseid pistma
irww 1. november 2015 17:21
Sain targaks - nüüd tean, et molübdeen on mineraal :-D
jaan 1. november 2015 15:47
kõik töödeldud toiduained on täis geneetiliselt muundatud soja, kuidas küll olla ettevaatlik, loobuda söömisest, tulemus ju sama
Euroopa Liidus 1. november 2015 20:26
peab olema toidu etietil märge selle kohta kui on kasutatud GMO-d ja seda kontrollitakse pidevalt.
g 1. november 2015 22:01
Veganite jt ökotarbijate turg on suht väike ja jõuab gmo-vaba sojat pakkuda.
sojatoode pole kõigi jaoks 1. november 2015 13:19
g 1. november 2015 22:00
Jutt käib liigsest tarvitamisest.
Juku 1. november 2015 11:48
Miks ei ole mainitud soja söömise ilmselget ohtu tervisele?
shirashikkur 1. november 2015 12:42
millist ohtu, ehk võtad valgustada, kui kord juba nii kõva teadmamees võu -naine oled?
Jaan 1. november 2015 19:30
Soja tootmine on muutunud äärmiselt keemiliseks. Meestel põhjustab soja rindade kasvu ja seksuaalse võimekuse langust.
Hiinlaste puhul on näha jah 1. november 2015 20:28
et õgivad soja kahe suupoolega ja ei sigi mitte üldse.
gg 1. november 2015 22:02
Liigne tarvitamine hakkab ehk tervist mõjutama.