PANNKOOKI? AGA PALUN: Soovijatele küpsetatakse Swissôtelli 8. korruse restoranis ka ­omletti või pannkooki. Pildil hotelli peakokk Evgeny Cherdantsev.Foto: Arno Saar
Andra Nõlvak 17. oktoober 2015 08:00
Kes meist ütleks ära rikkalikust hommikusöögist Rootsi lauas, kus kõik on isuäratavalt vaagnatele ­sätitud, nii et asu vaid sööma. Enamik Eesti hotelle pakub seda võimalust ka lihtsalt tänavalt sisse jalutavale külalisele. Võib-olla oleks vahelduseks päris tore minna mõnda kenasse restorani mitte õhtu-, vaid hoopis hommikusöögile.

Kes meist ütleks ära rikkalikust hommikusöögist Rootsi lauas, kus kõik on isuäratavalt vaagnatele ­sätitud, nii et asu vaid sööma. Enamik Eesti hotelle pakub seda võimalust ka lihtsalt tänavalt sisse jalutavale külalisele. Võib-olla oleks vahelduseks päris tore minna mõnda kenasse restorani mitte õhtu-, vaid hoopis hommikusöögile.

Üldiselt on kõigi ettekujutus hommikusöögilauast küllaltki sarnane – klassikaline muna ja peekon, võileiva ja salati materjal, kohv, tee ja mahl. Siiski erineb hotellides hommikul pakutu nii oma hinna kui ka valiku poolest.

Rakveres Wesenberghi hotellis maksab hommikusöök inimesele tänavalt viis eurot, mis on ka üks soodsamaid. Tegemist on klassikalise Rootsi lauaga, kus ei puudu ka praemuna, peekon ja viinerid.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon