PANNKOOKI? AGA PALUN: Soovijatele küpsetatakse Swissôtelli 8. korruse restoranis ka ­omletti või pannkooki. Pildil hotelli peakokk Evgeny Cherdantsev.Foto: Arno Saar
Toiduuudised
17. oktoober 2015, 08:00

Hommikusöök hotellis: Rootsi lauas vitsuta, palju jaksad

Kes meist ütleks ära rikkalikust hommikusöögist Rootsi lauas, kus kõik on isuäratavalt vaagnatele ­sätitud, nii et asu vaid sööma. Enamik Eesti hotelle pakub seda võimalust ka lihtsalt tänavalt sisse jalutavale külalisele. Võib-olla oleks vahelduseks päris tore minna mõnda kenasse restorani mitte õhtu-, vaid hoopis hommikusöögile.

Kes meist ütleks ära rikkalikust hommikusöögist Rootsi lauas, kus kõik on isuäratavalt vaagnatele ­sätitud, nii et asu vaid sööma. Enamik Eesti hotelle pakub seda võimalust ka lihtsalt tänavalt sisse jalutavale külalisele. Võib-olla oleks vahelduseks päris tore minna mõnda kenasse restorani mitte õhtu-, vaid hoopis hommikusöögile.

Üldiselt on kõigi ettekujutus hommikusöögilauast küllaltki sarnane – klassikaline muna ja peekon, võileiva ja salati materjal, kohv, tee ja mahl. Siiski erineb hotellides hommikul pakutu nii oma hinna kui ka valiku poolest.

Rakveres Wesenberghi hotellis maksab hommikusöök inimesele tänavalt viis eurot, mis on ka üks soodsamaid. Tegemist on klassikalise Rootsi lauaga, kus ei puudu ka praemuna, peekon ja viinerid.

Edasi lugemiseks: