Toiduuudised

Hommikusöök hotellis: Rootsi lauas vitsuta, palju jaksad 

Andra Nõlvak, 17. oktoober 2015 08:00
PANNKOOKI? AGA PALUN: Soovijatele küpsetatakse Swissôtelli 8. korruse restoranis ka ­omletti või pannkooki. Pildil hotelli peakokk Evgeny Cherdantsev.Foto: Arno Saar

Kes meist ütleks ära rikkalikust hommikusöögist Rootsi lauas, kus kõik on isuäratavalt vaagnatele ­sätitud, nii et asu vaid sööma. Enamik Eesti hotelle pakub seda võimalust ka lihtsalt tänavalt sisse jalutavale külalisele. Võib-olla oleks vahelduseks päris tore minna mõnda kenasse restorani mitte õhtu-, vaid hoopis hommikusöögile.

Üldiselt on kõigi ettekujutus hommikusöögilauast küllaltki sarnane – klassikaline muna ja peekon, võileiva ja salati materjal, kohv, tee ja mahl. Siiski erineb hotellides hommikul pakutu nii oma hinna kui ka valiku poolest.

Rakveres Wesenberghi hotellis maksab hommikusöök inimesele tänavalt viis eurot, mis on ka üks soodsamaid. Tegemist on klassikalise Rootsi lauaga, kus ei puudu ka praemuna, peekon ja viinerid.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

14.09.2015
ANNA TEADA | Millises hotellis toidetakse hommikul kõige paremini?
10.09.2015
Toitumisnõustaja: suhkur on saanud istuva eluviisiga inimese vaenlaseks
07.09.2015
Miks on pikaealisuse saladus? Äkki üks rammus hommikusöök
07.09.2015
Milline on tervislik hommikusöök?