Mandlijahust õunakook vanilli­jäätisega Foto: Laura Toomesoo
Toiduuudised
3. oktoober 2015, 08:00

Purgikook: efektne, maitsev ja saab ka kiiresti valmis

Kook, mis ühendab endas kolme head omadust, võidab täiesti ootuspäraselt üha enam poolehoidjaid. Millistesse purkidesse milliseid kooke panna, õpetab Anniki Leppik kohvikust Kookon.

Kook, mis ühendab endas kolme head omadust, võidab täiesti ootuspäraselt üha enam poolehoidjaid. Millistesse purkidesse milliseid kooke panna, õpetab Anniki Leppik kohvikust Kookon.

"Meie kasutame tavalisi purke. Selliseid, kuhu hoidiseidki tehakse. Aga need peaksid olema 0,2liitrised laiad madalad purgid, kuhu on väga mõnus näiteks ka marineeritud seeni teha," muigab Anniki Leppik, et maiasmokk võib ka pooleliitrisesse purki koogi teha, ainult küpsetada tuleb kauem.

Samuti võib täita suuremast purgist ainult kolmandiku, aga enim püüab pilke kindlasti see purk, mis on kooki täis.

Edasi lugemiseks: