Toiduuudised

Adik Levin: Inimeste terviseprobleemide taga on toiduhulga suurenemine ja toidu kvaliteedi alanemine (17)

LISA KOMMENTAAR

Max3. oktoober 2015, 11:10
Pealegi toimub ka Eestis süstemaatiline inimeste ja looduse mürgitamine. GMO sööda tootmine reostab Eesti loodust (põllumajanduslikust aspektist) ja inimestele mõeldud liha- ning piima saadusi. Tarbijad ei mõtle sellele, kuna GMO sööda teema pole avalikku meediakaja leidnud. Kuid kogu see rämps jõuab lõpuks inimorganismi läbi "vorstide ja jogurti"!
Max3. oktoober 2015, 11:04
Pealegi toimub ka Eestis süstemaatiline inimeste ja looduse mürgitamine. GMO sööda tootmine reostab Eesti loodust (põllumajanduslikust aspektist) ja inimestele mõeldud liha- ning piima saadusi. Tarbijad ei mõtle sellele, kuna GMO sööda teema pole avalikku meediakaja leidnud. Kuid kogu see rämps jõuab lõpuks inimorganismi läbi "vorstide ja jogurti"!
Anna Minna2. oktoober 2015, 17:22
Ja ikkagi, inimeste eluiga on tunduvalt pikenenud, inimesed on kauem töövõimelised, et muudkuiaga krutitakse pensionilesaamist hilisemaks sest inimesest tuleb tööandja heaks kõik mis annab välja pigistada.
Heakene küll, tervisehädad ei tule ainumalt valest toitumisest. Tervis oleneb väga paljude faktorite koosmõjudest, ka elukohast, füüsilisest aktiivsusest, kõigest millega inimene elus kokku puutub. Võib ju tervislikult toituda aga radikuliidi võid külge saada kliimale mittevastav riietuse kandmisega või kui teatud töövõtted valed on ja mis kõik veel. Andke minna!
kuule, hellat!2. oktoober 2015, 12:25
sa ajad ikka päris lolli juttu suust välja!
Just!2. oktoober 2015, 12:02
Kõik on õige.Aga ,miks lubatakse seda kõike toota?Kontrollid on ,tööd ei tee.
Toidutootjad ei vastuta kvaliteedi eest, vaid loevad kasumit.Teie arstid ,võtke midagi ette,laske analüüse toidust teha, Teie ju ravite meie riigi haigeid lapsi ,vanureid, keskealisi.Kas kord tuleks juba
need toidujuhid ja kõik see suur kontollijate armee vastutusele võtta?
2. oktoober 2015, 21:51
hellat2. oktoober 2015, 09:17
Jälle üks inimene, kes arvab, et teab paremini, kuidas inimesed elama peaks. Sel juhul seda, et see mis sellele härrale meeldib, peab ka teistele meeldima, ehk siis oma maitse eelistuste teistele peale surumine.
inimene2. oktoober 2015, 08:20
praegu on turumajandus ühelt poolt topitakse söögi sisse hulk säilitusaineid et inimesed haigeks jääksid teiselt poolt on ravimifirmadel kasu majas ostetakse rohkem ravimeid riik teeb omalt poolt kõik et maainimesed ja maaelu ära kaoks ja nii kaobki korralik toit ära
oh kuidas2. oktoober 2015, 00:45
tahaks päris talus tehtud võid, ehtsat hapupiima, ehedat sepikut. oo jee.
Pigem1. oktoober 2015, 17:20
toit on täis aineid, mis seal ei tohiks olla. Alustaks agrost, säilitusest, töötlemisest jne.
kõik on väga õige!!!1. oktoober 2015, 16:32
ükski keeduvorst ja -sink pole söödav, poolsuitsu on ka ära solgitud, ainult kodus tehtud toit on õige (olgu kas või kaloriterikas ja rasvane) , on tervislik ja ei tee paksuks kui mõõdukalt süüa, vastavalt oma energia kulule, aga töölkäijal pole aega kokata.
MM1. oktoober 2015, 16:24
Igasuguste pseudoteadlaste ja soolapuhujate ahnusel on ka oma osa...
Kõige suurem probleem1. oktoober 2015, 16:13
inimesele on tema laiskus. Istutakse perseid laiaks. Väljas suurt enam ei käida. Mis toitumisse puutub, süüa tuleb ise valmistada. Mõttekam saada toore maalt, talunikelt, keda tunned.
Just1. oktoober 2015, 16:44
Haiguste ravi. Kontrollitud. 1. Üksindus – magamistuba vaikuse, pimeduse, raadioga 2. Selts – elukoht kellegi juures 3. Priisöökla. Nendes tingimustes teatud biol. ajal avastab inimene “tee” tervisele. Au ja rikkus sellele kes avaldab selle tõe ajalehtedes.
Ja-jah1. oktoober 2015, 15:52
Eks iga l.... kiida oma.....
Toidu hulga???1. oktoober 2015, 15:40
....vana mees, varsa aru...
olen Sinust vähe noorem, kasvanud maal kõige vaesema rajooni kõikge vaesemas kolhoosis.
Ma tean mis on toit ja toidu hulk jnejne
Aga rumalusi ma lugeda ei taha.
Põhjus on peamiselt ainaks jäänud poetoit, enamusele. See ei ole toit, see on surnud mass. Mingi ainete hulk riiulitel nädalaid ja kuid, ikka sama ja sama.
Täis keemiat, igatahes ma ei soovita lahtise tule- kasvõi küünla lähedal keha kergendada - plahvatusoht on suur.
xxx1. oktoober 2015, 15:49
Ehh, seda ta ju ütleski, et toit on säilitusaineid täis ja ei ole enam õige toit. Kas lugemine valmistab raskusi või lugesid ainult pealkirja? Maamees.. varsa aru :) :)