Toiduuudised

Tegutse kiirelt! (1)

Õhtuleht.ee, 5. september 2015, 07:00
Moos, keedis, hoidised.Foto: Kersti Eero
"Kui marju pole pärast korjamist vaja pesta, siis tuleb need kiiresti karpi panna ja veerand tunniks külmkappi jahtuma torgata.

Ja siis kohe sügavkülma. Kuumi hoidiseid tehes tuleb kõik ettevalmistused enne ära teha ja kui keetmine lõpeb, võtta praeahjust kuum purk ja see ääreni täis panna. Jahtudes tõmbub see natuke tagasi," räägib Luigela. Seevastu sügavkülma karpidesse tuleb veidi paisumisruumi jätta.

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

5. september 2015, 07:00
Tervislikud hoidised
29. juuli 2015, 07:00
Mait Maltis: kasvatan kõik talvevarud ise!
4. juuli 2015, 08:00
Sügavkülmutamine: mugavaim ja tervislikum viis säilitada marju ja köögivilju
7. aprill 2015, 16:00
PILTUUDIS: vaata, kuhu hiired oma talvevarud kogusid!